SNOPKURS – KVALITETSSIKRING!

Publisert March 24, 2017 // Uncategorized // 6 Kommentarer

Hei på deg!
Fredag og straks helg! Vi har jukset litt og tatt helg allerede. Ellisen har vært hos tannlegen og da slo vi liksågodt til med en bytur, kafétur og kos sammen med tante i samme slengen!

I går var første SNOPKURS ut etter kurset fikk seg en liten oppgradering. Alle oppskrifter er nye og kurset bugner nå av fargerikt godis som gjør kroppen GLAD! Disse er de samme oppskriftene som følger med online kurset og heftet blir SÅ bra! Jeg gleder meg til å dele med dere. Det var altså samlet en fin gjeng med fine damer på Gressvikklinikken i går, og snakk om vellykket kurs. Alle oppskrifter fikk tommel opp og jeg klarte spre kunnskap og inspirasjon. Akkurat som jeg ønsket! Untitled
1.Sabla fin gjeng på kurs! 2. En antioksidantbombe av noen kuler. Matchakuler! 3. Verdens beste is! Jeg tuller ikke! Jeg har aldri smakt en diggere is i hele mitt liv! Karamellis med krokan. Og det beste av alt. Den er UTEN melk! 4. Snopfest!

Lansering av onlinekurset er 3 april, men forhåndsbestilling er mulig allerede NÅ! Se her!
GOD HELG!

6 kommentarer to “SNOPKURS – KVALITETSSIKRING!”

 1. hva har du i bildene, særlig de grønne?

  julie
  March 25, 2017
  • Det er matchakuler! Skikkelig antioksidantbombe! 🙂

   Linn
   March 26, 2017
 2. Hei! Jeg har en hormonforstyrrelse og bør holde meg til lavkarbo . Er dette innafor da? Hvilket søtningsmiddel brukes ? 🙂 har så lyst til å lære mer. Du inspirerer!!!

  S
  March 30, 2017
  • Hei på deg! Så koselig! Ja, dette er blodsukkervennlig snop med naturlig søtning som kokossukker. Vi går igjennom og har en “søtningsskole”, så dette er supert snop for deg! 🙂

   Linn
   March 31, 2017
 3. Hei!

  Da har jeg bestilt online snopekurs, joho!!

  Betalte nå, men det sto ikke noe info om hvor du skal sende det? Her er i hvertfall mailen min 😉

  Sølvi
  March 31, 2017
  • Hurra! Regner med du har fått mail i dag? 🙂

   Linn
   April 3, 2017

Legg igjen en kommentar

HEI!Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV