FLUFFY ROSA SMOOTHIE – LECITHIN

Publisert March 31, 2017 // DESSERT, DRIKKE, FROKOST // 2 Kommentarer

Annonse

Hei i fredagen!
Jeg og gutta er skikkelig dillet på smoothie igjen. Det er dagens lille festmåltid og som oftest et fast innslag etter bading og før leggetid på kvelden. Nå har vi lagt vår elsk på en rosa fluffy sak gutta mine kaller for prinsessesmoothie. Det er den de ber om hver kveld, og det er også den jeg lager meg om jeg vil ha en kjapp lunsj eller frokost. Så denne er en skikkelig hit om dagen! Det jeg synes er så genialt med smoothies er at jeg får lurt i de små kroppene så mye bra uten at det går på bekostning av smaken. Ingen av de liker spesielt godt avokado, men de putter det gledelig i smoothien sin hver dag når de er med å lage. Jeg lurer også alltid inn kollagen for hud, hår, negler og ikke minst god tarmhelse, og lecithin fordi den gir smoothien MAGISK konsistens. Den bidrar også med gode byggesteiner til energiomsetting og beinbygging. Så gull verdt i smoothien! DSC_0127Jeg bruker også lecithin i rå sjokkis. Den fungerer nemlig som en emulgator da den binder fett og vann sammen og gir en deilig kremet konsistens. Det er derfor den gir som fantastisk konsistens til smoothien også! Jeg synes mørk sjokolade er hundre reiser bedre når den inneholder lecithin som emulgator. Den mildner sjokoladen og gjør den ekstra silkemyk og kremet. SÅ godt! Lecithin er uten tvil en av mine favorittprodukter hos soma.no!

ROSA PRINSESSESMOOTHIE

Til en stor porsjon trenger du:

 • 1/2 banan
 • 1 avokado
 • 2 store never frosne bringebær
 • 3 ss helfet kjøleskapskald kokosmelk eller yoghurt naturell
 • 1 ss lecithin
 • 1 ss kollagen
 • 2-4 dråper stevia (kan sløyfes)

Bruker du en god blender skal det ikke være behov for mer væske i smoothen. Jeg liker at den er skikkelig tykk og god så jeg spiser den med skje og topper den med masse digg. Etter at jeg oppdaget Cocosa sine nye chips er jeg helt hektet. De er så himla GODE!! Ristede kokosflak søtet med litt rårørsukker. Kan jo ikke bli bedre!! De funner du her. Det er også rågodt å toppe med nøttesmør. NAM! DSC_0137Her finner du forresten to andre smoothiefavoritter det er verdt å sjekke ut! …og en annen ting jeg har startet putte i smoothien til gutta nå! Leverkapsel! Åpner en og putter oppi. De merker ingenting! Genialt!

Ha en fin helg!

2 kommentarer to “FLUFFY ROSA SMOOTHIE – LECITHIN”

 1. Ser nydelig ut😃 Passer denne til en på 13 mnd? Gutten min har melk- og eggallergi, kan jeg bruke lechitin da?

  Ann Kristin
  February 16, 2018
  • Det passer fint! For du har testet at han tåler nøtter (mht allergi)? Lechitin er basert på soya, så det går fint 🙂

   Linn
   February 18, 2018

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV