PÅSKESTEMNING

Publisert April 10, 2017 // SNACKS, SNOP/GODIS // 4 Kommentarer

Hei sveis!
Hva skjedde med lite blogging a!? Jo! Det skal jeg fortelle deg! Vi lanserte ONLINE SNOPKURS forrige mandag og uken har gått med til å sende avgårde kurs og hefter. Det er så gøy at mange av dere skal kokkelere sunn snop til påskeegget i år! Jeg og barna kokkelerte til den store gullmedalje på lørdag. Min fine fireåring fikk noen lommepenger av pappaen til lørdagsgodt, og hva tror du han svarte? “Jeg og mamma skal LAGE og ikke kjøpe godteri, pappa!” Han foretrekker altså sunn hjemmelaget snop fremfor det han kan kjøpe, selv når han har valget servert rett i fleisen. Det gleder et mammahjerte så innmarri!

Vi svinget påsken inn på lørdag med snopkokkelering og maling av påskeegg. Søndag hadde vi skikkelig påskefrokost med nystekt brød og påskegule egg. Det var stas for store og små. Påsken er tid for å være sammen og familielivet er det jeg setter aller aller høyest. I disse husbyggertider er det ikke alltid like lett å få tid til den slags, så da nyter jeg til det fulle når hele gjengen er samlet! Jeg tenkte vise dere litt av snopet vi kokkelerte. Det skal absolutt ikke skorte på søtsaker i påsken. Hoho! 2017-04-09 15.17.58Vi har kokkelert pistasjekuber, nyheten “dobbel karamelllykke” fra det nye kurset og rå sjokkis toppet med diverse supersnacks. Jeg digger toppe rå sjokolade den denne. Nærmere påskeaften har vi også planer om å lage gelégodteri siden det er guttas store favoritt og vårt “hverdagssnop”.

Se på den lille sniken som lurte seg med på bildene. Jeg dåner! SÅ søt!2017-04-09 15.19.372017-04-09 15.18.452017-04-09 15.19.032017-04-09 15.19.56Det har også vært en liten påskehare på besøk og fylt opp guttas påskeegg. I tradisjon tro skal vi ha påskeeggjakt på påskeaften. Det blir så stas!
2017-04-09 15.27.28Guttas påskeegg er nesten like og fylt med følgende favoritter (inneholder sponset innhold):
Ombar, verdens beste sjokolade. Sjokoladeknapper som smaker melkesjokolade, laget av rå kakao  og søtet med kokossukker.
Smoothiepose til Emilsen
Ombar med med jordbær til Ellis
Tørkede bringebær med mørk sjokolade (NAM!)
Kokos med mørk sjokolade
Rågod søt nøttebar

Ha en herlig påske! Jeg har en skikkelig digg oppskrift på lur, så kanskje jeg titter innom om litt?
Ha det fint så lenge!

4 kommentarer to “PÅSKESTEMNING”

 1. Hei. Tusen takk for mange flotte inspirerende oppskrifter!
  Jeg lurer på hvor du får tak i dadler? Har vært innom 5 forskjellige butikker, men ingen av de har dadler på denne tiden 🙁 kan aprikos benyttes isteden eller det andre erstatninger tror du?

  Birgitte
  April 11, 2017
  • Utenlandske butikker har massevis med dadler! Om ikke anbefaler jeg helsekost, men da bør de bløtlegges først da de ofte er ganske så tørre!

   Linn
   April 11, 2017
 2. Her i heimen kokkeleres det også ivrig fra det flotte snopheftet deres 🙂 Digger dobbel karamellykke og gelegodiset som jeg har prøvd i litt ulike varianter i tillegg til appeslin. Det tok litt av med testingen, hihi, så nå lurer jeg veldig på hvor lenge disse gelegodisene holder seg i kjøleskapet.. Vet du det?

  Kathrine
  April 11, 2017
  • Herlig, Kathrine!! De holder seg en god stund. Et par uker kanskje? Jeg har laget med blant annet eplejuice. Så enkelt og godt! 🙂

   Linn
   April 11, 2017

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV