SUNNERE KJØPESNOP

Publisert April 25, 2017 // SNACKS, SNOP/GODIS // 3 Kommentarer

Inneholder annonselinker

Hei i tirsdagen!
Som dere vet er jeg en skikkelig søtmums, og jubler hver gang jeg kommer over gode, sunnere alternativer til det vanlige kjøpesnopet på butikken. Jeg digger lage hjemmelaget snop med gjengen min hjemme, men når latskapen tar meg eller jeg er på farten er det digg å kjøpe med seg noe godt lørdagssnop hjem. Det har etter hvert nå dukket opp utrolig mye digg å få fatt i på helsekost og nettbutikker som soma.no. I samarbeid med sistnevnte har jeg plukket ut mine absolutte favoritter til dere. Jeg har nemlig ganske mange krav til det jeg kjøper med meg hjem. Det viktigste kravet er at det skal være få ingredienser, og at de ingrediensene er av god kvalitet. Det andre kravet er at produktene skal bestå av naturlige søtningsalternativer. Kunstig søtede sjokolader osv er ikke noe jeg ønsker spise eller gi barna mine. En favoritt igjennom mange år er sjokoladene fra Ombar. De er økologiske, melkefrie og er søtet med min søtningsfavoritt, kokossukker. De finnes i mange alternativer, min favoritt er disse melkesjokolade “knappene” eller denne melkesjokoladebaren. SÅ gode! Istedenfor melkepulver fra ku er det kokosmelkpulver. De er virkelig helt amazing! Før hamstret jeg disse i London, nå har heldigvis soma sikret seg hele utvalget!2017-04-22 12.12.38Mannen i huset er ikke like søtmums som oss andre, men til gjengjeld er han himla glad i chips. Jeg har testet Terra søtpotetchips. Hallois så godt det var! Ny favoritt! Om du er like glad i søtpotet som meg vil du elske disse! 2017-04-22 12.11.10Jeg har også lagt min elsk på Bounce balls. De er så kjekke å ha i vesken, eller når man bare trenger litt rask energi. Jeg koser meg ofte med en sånn en mellom lunsj og middag. Spesielt de dagene jeg skal på trening før middagstid. Perfekt størrelse som et lite mellommåltid. Også så himla gode! En annen fast veskesnacks er denne posen. Perfekt med sjokoladegoji, kokos og morbær. Den er superdigg som smoothietopping også! 2017-04-22 12.09.592017-04-22 12.12.042017-04-22 12.10.36Også må jeg ikke glemme Soma sine kirsebær med sjokoladetrekk. Jeg dåner av de! Hele gjengen hjemme går bananas av de, så de må faktisk gjemmes unna. Skikkelig favorittgodis!

Fikk du lyst til å mumse litt sunnere snacks og godis til helgen nå? Håper jeg kan inspirere til sunnere valg, selv når det gjelder snopet! I skrivende stund forbereder jeg kurshelg i Ålesund nå til helgen! Der blir det foredrag og kurs helgen igjennom. DET BLIR SÅ BRAAA! Jeg tar med meg mannen også får vi skvist inn litt kjærestekos i samme slengen. Hurra!
Ha en fin tirsdag!

3 kommentarer to “SUNNERE KJØPESNOP”

  1. Hei Linn! Har fulgt med på bloggen siden København, og ville legge igjen en hilsen til deg. Hørt episoden din på Ingefær 3 ganger nå og du imponerer veldig. Inspirerer til gode valg i hverdagen og viser at det ikke er noen skam å være litt annerledes enn majoriteten. Håper du fortsetter å dele av kunnskapen din. Hipp hurra for en sprudlende sunn hverdag med glade mager <3