Hei i tirsdagen!

Som dere vet er jeg en skikkelig søtmums, og jubler hver gang jeg kommer over gode, sunnere alternativer til det vanlige kjøpesnopet på butikken. Jeg digger lage hjemmelaget snop med gjengen min hjemme, men når latskapen tar meg eller jeg er på farten er det digg å kjøpe med seg noe godt lørdagssnop hjem. Det har etter hvert nå dukket opp utrolig mye digg å få fatt i på helsekost og nettbutikker som soma.no.

Jeg har en del krav til det jeg kjøper med meg hjem. Det viktigste kravet er at det skal være få ingredienser, og at de ingrediensene er av god kvalitet. Det andre kravet er at produktene skal bestå av naturlige søtningsalternativer. Kunstig søtede sjokolader osv er ikke noe jeg ønsker spise eller gi barna mine. En favoritt igjennom mange år er sjokoladene fra Ombar. De er økologiske, melkefrie og er søtet med min søtningsfavoritt, kokossukker. De finnes i mange alternativer, min favoritt er melkesjokolade “knappene” eller  melkesjokoladebaren “kokosmylk”. SÅ gode! Istedenfor melkepulver fra ku er det kokosmelkpulver. De er virkelig helt amazing! Før hamstret jeg disse i London, nå har heldigvis soma sikret seg hele utvalget!2017-04-22 12.12.38Mannen i huset er ikke like søtmums som oss andre, men til gjengjeld er han himla glad i chips. Jeg har testet Terra søtpotetchips. Hallois så godt det var! Ny favoritt! Om du er like glad i søtpotet som meg vil du elske disse! 2017-04-22 12.11.10Jeg har også lagt min elsk på Bounce balls. De er så kjekke å ha i vesken, eller når man bare trenger litt rask energi. Jeg koser meg ofte med en sånn en mellom lunsj og middag. Spesielt de dagene jeg skal på trening før middagstid. Perfekt størrelse som et lite mellommåltid. Også så himla gode! En annen fast veskesnacks er Supernature sin supersnack med blant annet sjokolade. NAM!2017-04-22 12.09.592017-04-22 12.12.042017-04-22 12.10.36Også må jeg ikke glemme Soma sine kirsebær med sjokoladetrekk. Jeg dåner av de! Hele gjengen hjemme går bananas av de, så de må faktisk gjemmes unna. Skikkelig favorittgodis!

Fikk du lyst til å mumse litt sunnere snacks og godis til helgen nå? Håper jeg kan inspirere til sunnere valg, selv når det gjelder snopet! I skrivende stund forbereder jeg kurshelg i Ålesund nå til helgen! Der blir det foredrag og kurs helgen igjennom. DET BLIR SÅ BRAAA! Jeg tar med meg mannen også får vi skvist inn litt kjærestekos i samme slengen. Hurra!
Ha en fin tirsdag!