KURSHELG I ÅLESUND

Publisert May 3, 2017 // Uncategorized // 2 Kommentarer

Hei sveis i onsdagen!
Ålesundhelgen var så braaa. Herlighet for en FIN by! Til tross for proppfull kurshelg fikk vi lurt inn deilige lunsjer, massevis med byvandring, en tur på Fjellstuen og ikke minst: en topptur! Kurshelgen ble arrangert av treningssenteret Puls`n som er drevet av to flotte damer. De hadde samlet en stor gjeng og det ble fulle kurs alle dager. Lørdagen kokkelerte deltakerene herlig fargerik hverdagsmat fordelt på fler kurs, og på søndag samlet jeg hele gjengen til snopkokkeleringen. Deltakerene kokkelerte og tryllet frem SÅ mye deilig. En vellykket kurshelg med andre ord! Det spøker virkelig for gjenntakelse veldig start. Så om du er Ålesundbeboer og vil ta turen til Skodje for kurs, inspirasjon og matglede til høsten blir jeg glad! Kurs og foredrag er noe av det jeg liker aller best! Ikke bare får jeg inspirert og lært bort det jeg brenner mest for, men jeg får gleden av å møte dere også. Det er så STAS!4-21. Verdens beste reisepartner. 2. Det første vi gjorde når vi kom inn til byen fredag var å ta beina fatt og gå de nesten 500 skrittene opp til Fjellstuen med utsikt utover HELE byen. Det var så FINT! 3. Fine byen! 4. Jeg ble tipset om å lunsje på Søstrene Fryd. En økologisk og glutenfri kafé. Så deilig mat!
61. Kokkelering av fargerik hverdagsmat! 2. Kreolsk torskegryte. NAM! 3. Kikertpizza med blant annet pesto. 4. Snakk om fin gjeng!
21. Snopkuuurs! 2. På søndag tok vi turen til Godøya etter tips fra flere av dere. Vi dro til Alnes og gikk opp i fjellet derfra. FOR en utsikt og FOR et vær! Må tilbake hit! 3. Snopkokkelering. Deltakerene tryllet frem en masse godsaker fra det nye snopheftet. NAM! 4. Rå fruktnøtt sjokkis kokkelert av disse to!

Nå skal jeg kokkelere energikuler til foredrag imorgen. Jeg skal ha foredrag for foreldrene på Ekholt barnehage, en fantastisk barnehage jeg er ernæringsansvarlig i. Det blir BRA!

2 kommentarer to “KURSHELG I ÅLESUND”

 1. Hei:)
  Det hadde vært supert om du hadde kommet til Bergen for et slikt kurs også:) Skjold helsehus hadde kanskje vært noe?

  Mvh
  Hilde

  Hilde
  May 4, 2017
  • Takk for tips! Det må jeg sjekke ut! Mange har spurt om Bergen, så har veldig lyst til å få til det! Kanskje til høsten? 🙂

   Linn
   May 7, 2017

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV