Sponset innhold

Hei i søndagen!
Hos oss er det litt kaos i dag, vi skal nemlig straks vende snuten mot Gardermoen og Hellas! Det blir såå deilig med litt ferie med hele gjengen! Før jeg drar tenke jeg vise dere en skikkelig deilig shower gel, eller skumbad som mine to badeengler kaller det. Dere vet jo at jeg er over middels interessert i hva jeg smører på huden og ikke minst hva jeg smører på huden til gutta mine. Urtekram har en skikkelig deilig barnevennlig variant uten parfyme som lager skikkelig skum. Den digger vi å ha i badekaret! Dessuten gir den så myk og god hud!
2017-04-12 07.56.34Du finner den HER!

Nå skal jeg lade batterier og prøve ta helt ferie!
I mellomtiden blir det ingen blogging på meg, MEN jeg vil gjerne få tips til hva dere ønsker jeg skal skrive om fremover. Også vil jeg høre med dere bergensere. Er det stemning for Bergenkurshelg til høsten? Da trenger jeg tips til egnet lokale. Gjerne nokså sentralt og til en fin pris. Typ skolekjøkken eller lignende!

Ha en fin uke!