Hei sveis!
Vi er inne i en hektisk periode nå. Hellasferien vi hadde i starten av mai kunne derfor ikke passet bedre. Den var nøye lagt til akkurat den uken, for vi visste at ukene deretter ville bli superhektiske. Tobarnstilværelsen er hektisk i seg selv, så kommer siste innspurt på huset, verdens fineste sprudlende sunn jobb og den faste sommerjobbingen min på kjøpet. Jeg er sikker på at jeg kommer til å se på siste halvdel av 2016 og første halvdel av 2017 som livets mest hektiske! Heldigvis kommer det så himla mye bra ut av det også!  Tenk at vi bygger drømmehjemmet sammen. Og tenk at Sprudlende Sunn har utviklet seg og at jeg er så heldig å ha med Randi på laget også. Til høsten gleder jeg meg til mer foredrag og kurs. Det er noe av det aller morsomste! Dessuten har jeg og Randi noe spennende på lur.

I dag som de aller fleste dager har vi spist middag og hengt på huset frem til leggetid. Takk og lov for at jeg styrer egen arbeidstid og leverer sent og henter tidlig i barnehagen! Før leggetid fokuserer jeg alltid på kvalitetstid, derfor har vi i det siste laget oss en liten favorittkombinasjon vi mumser til barnetv. Vi varierer alltid hva vi har på fatet, men som regel er det alltid noe grønnsaker, noe frukt, nøttesmør og sjokolade. Hverdagsluksus på sitt beste!
2017-06-01 18.59.442017-06-01 19.00.27Grønnsaker får jeg lettere i barna i rå tilstand. Derfor knasker de alltid på gulrøtter, sukkererter, paprika og agurk til maten. Frukt får de også, men da alltid kombinert med en fettkilde for å holde blodsukkeret stabilt og tilføre gode vitaminer. Eple dippet i nøttesmør er himmelsk. Har du ikke testet enda så er det virkelig på tide! Sjokoladen er av det litt sunnere slaget. Enten hjemmelaget rå sjokkis, eller sjokolade av denne typen. Litt kos hver dag er lov!

Ha en fin pinse!