Hei dere!
Hvor deilig er det ikke med ordentlig sommer? Jeg har hatt gutta hjemme fra barnehagen de siste dagene og vi har hengt på stranden. Det er så deilig! Jeg tenker sommeren må nytes mens vi kan, og når jeg har mulighet til å jobbe når jeg vil, er det klart sommervarmen skal nytes med mine fine! I disse dager jobbes det med et oppskriftshefte fullt av deilig hjemmelaget is. Heftet kan klikkes hjem veldig så snart og skal være GRATIS! En sommergave fra oss til dere!
DSC_4568Hjemmelaget is er og blir en favoritt. Det er enkelt å lage og kan nyes med god samvittighet. Hos meg bor det to isfantomer som er heldige å få mumse hjemmelaget is rett som det er. I isheftet lover vi oppskrifter for en hver med smaker som pistasje, mango, lakris med mer. Alle er så vanvittig gode og vi GLEDER oss til å dele med dere. Når alt er klart lanserer vi og dere skal få beskjed via bloggen, nettsiden og sosiale medier!

Sommerklem til dere!