Når mannen i huset runder tretti år er det klart det skal feires! Siden livet er himla hektisk, var planen at vi skulle klinke til med en kombinert innflyttning/bursdagsfest i august en gang. Eller, det var den planen han trodde vi hadde. Jeg derimot hadde helt andre planer. I det sjulte har jeg virkelig jobbet hardt for å planlegge og arrangere tidenes surprisefest. For det skal jeg love dere det ble! Jeg har måttet dra den ene hvite løgnen etter den andre, laget mat i det sjulte, fraktet diverse pyntegjenstander frem og tilbake bak ryggen hans. Resultatet ble fantastisk og han ble fullstendig tatt på sengen. Snakk om overrasket mann som sto der med 25 fine venner ved sin side! Vi spiste digg tapas, sang, danset og la oss så altfor sent ut i sommernatten. Perfekt trettiårsfeiring for min fine kommende mann! 2017-06-24 18.57.272017-06-24 20.06.07Disse fine damene er mine forlovere. Det er så STAS!

Nå skal ny uke planlegges! Vi håper lansere det nye ISHEFTET i løpet av neste uke. Sååå, følg med!
Ha en fin uke!