SUPERBAR TIL SUPERHELTER

Publisert July 11, 2017 // PÅ KJØKKENET, SNACKS, SNOP/GODIS // Legg igjen en kommentar

Inneholder sponsede produkter

Hei sveis!
Har dere smakt de nye superhero barene fra Supernature? Jeg dåner! Vi er hektet! Spesielt på den med eple og kanel. Den smaker seriøst verdens beste eplekake! Hos oss er alle over seg av begeistring for den baren og gutta spør bare etter kake når de har fått snusen av den i godisskuffen!2017-07-07 11.30.07 De to andre barene er også himla gode. Den grønne gir meg en følelse av superkrefter og har fått fast plass i alle veskene mine. Jeg digger ha barer tilgjengelig for kjapp næring på farten. Alle disse barene kan fint inkludere i et godt og balansert kosthold. Vi har hatt de med i standbaggen i sommer. Perfekt kos mellom all bading på stranden!2017-06-27 16.03.57-1Alle barene finner du her. Siden jeg er så begeistret for slik på-farten-snop har jeg fått lov til å gi dere en rabattkode. Oppgi koden Sprudlende20 og dere får 20% på alt! Happy shopping!
Her, her og her finner dere forresten fler av mine Soma-favoritter.

Ha en fortsatt fin sommer!
Pssst! Klikk hjem vårt gratis ISHEFTET om du ikke allerede har gjort det! I går kokkelerte jeg ny ladning av både fløteisen og mangoisen. SÅ digg!

Ingen kommentarer to “SUPERBAR TIL SUPERHELTER”

Legg igjen en kommentar

HEI!Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV