August måned og ferien er straks over. Rutinemennesket i meg jubler! Jeg savner hverdag og rutiner nå, og gleder meg stort til å ta fatt på en spennende høst. Ferie er så digg, men hverdag skal bli ganske så digg det også. Jeg har hatt en så knakende bra juli måned! Makan til fint sommervær på Østlandet. Vi har vært mer på stranden enn jeg kan huske fra tidligere år, hatt mye besøk på sommerøyen vår, og jeg har kokkelert en hel haug med deilige middager på sommerjobben. Dessuten har jeg sett mer til min kommende mann enn på lenge. Huset vårt nærmer seg sluttfasen og siden andre faggrupper nå er koblet inn blir det litt mindre å gjøre på oss. I fjor sommer var det murings for alle penga som gjaldt hele sommeren, så da var jeg alenemor på fulltid. Skal si deg det skal bli fint med nytt hus og innflyttning snart! Vi må smøre oss med litt mer tålmodighet og bo en drøy måned til i sommerhuset, såååå blir det nytt fresht kjøkken og massevis med kokkelering som venter. Det blir så braaa! Slenger ut et knippe bilder som oppsummerer min fine sommer.juli11. Sprudlende sunne havrekjeks. Disse hører sommeren til! Jeg har ikke tellingen på hvor mange kjeks jeg har laget i sommer, men at det er mange hundre, det er helt sikkert! Disse går unna her uten på øyen og er de jeg får aller mest skryt for. Dessuten er de ypperlig å ha med seg på stranda. Ungene DIGGER de! 2. Hjemmelaget is. Vi har spist is i lange baner i sommer. Isoppskrifter finner du her. 3. En frappé på trappen fra min fine barista hver morgen. Hverdagsromantikk! 4. Late morninger i sengen og småtroll som sover til lenger enn klokken 05:30!juni21. Båtliv. 2. Kjærestepar i gamle da`r! Vi har vært kjærester i 14år vi! 3. Strandliv dagen lang. Risholmensommer altså! Elsk! 4. Bryllup! En av mine aller nærmeste giftet seg på lørdag i ekte Gatsby stil. Snakk om stas!
4-3Sommerens favoritt! Jeg har spist dette til både lunsj, middag og kvelds opptil flere ganger i sommer. Det ER så godt! Vi kokkelerer det mye som forrett, så enkelt og godt! Mozarella og tomat i en fin harmoni med ristede pinjekjerner, balsamico og basilikum. Har du ikke testet så MÅ du prøve!!

Jeg håper fler av dere er klar for hverdag, rutiner, sunn og god hverdagsmat og en god dose inspirasjon? Jeg har masse på lur og lover en aktiv høst. Håper du vil følge med!

Hei så lenge!