Sponset produkt

Hei sveis!
Gjett hvem som har blitt dillet på matcha te? Jeg trodde ikke matcha te passet min gane. Eller, jeg digger denne baren, og lager meg stadig de grønne matchakulene fra snopheftet. Men du aner ikke hvor mange ganger jeg har testet matcha te. Jeg har også testet matchapulver i bakst og annet, men det har ikke blitt de store favorittene. Nå derimot har jeg testet denne nyheten fra Supernature. Matcha lattepulver som enkelt blandes i vann eller melk. Den ER så god!2-8 Jeg anbefaler definitivt å bruke melk. Jeg varmer 50/50 kokosmelk og vann, visper inn matchapulveret også tilsetter søtmumsen en dråpe eller to med vaniljestevia i tillegg. For kronen på verket pimper jeg næringsinnholdet enda et hakk med 1 ss kollagen. Resultatet er en digg grønn latté som gir kroppen en liten boost og påfyll av antioksidanter. Anbefales!
4-5I morgen reiser jeg og gjengen min på en liten miniferie til Kristiansand. Vi skal gå bananas i Dyreparken, små og store gleder seg stort! Jeg har i skrivende stund speltboller i ovnen og lager niste med surdeigspannekaker og pålegg til alle mann for morgendagen. Det blir så bra!

Hei så lenge!