Inneholder sponsede produkter

God morgen! En koselig kommentar jeg stadig får høre er hvor fin hud jeg har. Mye av grunnen til dette er et godt kosthold, en glad tarm og gode hudpleierutiner. Huden gjenspeiler ofte hvordan kroppen har det, og hudproblematikk har nesten alltid underliggende årsaker relatert til ubalanser i kroppen. Det er derfor viktig å ha et godt kosthold som legger til rette for en god tarmhelse, et stabilt blodsukker, og hormoner i balanse. Dessuten er det viktig med gode hudpleierutiner.

Jeg har alltid vært opptatt av kostholdet, og kom meg igjennom ungdomstiden uten så altfor mye akne. Dessuten startet jeg tidlig å interessere meg for hud og har vært nøye med gode hudpleierutiner. Jeg kan for eksempel telle på en hånd hvor mange ganger jeg har lagt meg uten å fjerne sminke og rense huden. Gode vaner er så viktig! De senere årene har jeg blitt bevisst på hva jeg smører på huden og har blitt mer og mer kritisk til hvilke hudpleieprodukter samt sminke jeg vil bruke. Jeg har testet en del med kritisk blikk og har med tiden fått meg noen favoritter. I våres ble jeg ambassadør for Naturkilden, de fører hudpleieserien Moonsun Organic. En økologisk hudpleieserie med kun naturlige ingredienser (altså ikke et fnugg av unødvendige/skadelige ingredienser). Jeg vil aldri omtale noe jeg ikke står inne for her på bloggen, derfor var det viktig for meg å teste produktene en periode før jeg eventuelt skulle anbefale videre. Nå har jeg brukt produktene i straks et halvt år og må si meg mektig fornøyd! Det er så gøy når en finner produkter huden jubler av!
2017-08-10 21.31.26Jeg faller raskt av pinnen om jeg må bruke en hel haug med produkter og lang tid på stell av huden. For min del må det gå kjapt og fungere optimalt. Derfor bruker jeg ikke stort mye energi på dette og har forelsket meg i to produkter jeg bruker fast hver dag.

Jeg renser og fjerner sminken med denne rensekremen. Skyller huden med lunket vann, tørker ansiktet og smører med denne fantastiske oljen. Av og til sprayer jeg med denne deilige rosevannsprayen for litt ekstra fukt og oppfriskning, men det er ikke daglig (mannen bruker denne etter barbering, faktisk!).  Jeg har kuttet ansiktskrem for flere år siden og lagt min elsk på ansiktsolje. Tidligere hadde jeg veldig tørr hud og peiset på med mye fuktighetskrem uten spesielt gode resultater. Da jeg startet med olje ble huden mye finere på kort tid. Etter jeg fikk mitt andre barn har jeg derimot fått en mer kombinert hudtype med til tider lett fet t-sone. Jeg har likevel ikke gjort noen endringer i hudpleierutinen og har fortsatt med ansiktsolje med gode resultater. Mange skulle tro at olje gir fet hud og passer dårlig for de som har for eksempel mye urenheter eller kombinasjonshud, men svaret er heller motsatt. Denne oljen gir virkelig nydelig glød!
2017-08-10 21.32.34Om du vil ha litt digg kroppspleie anbefaler jeg også sukkerskrubben, og for ikke å snakke om Bivoks oljen. Jeg er helt hektet! Den er så GOD, og så drøy i bruk! Jeg smører meg selv og barna med denne etter dusj eller bad. Huden blir silkemyk også lukter den himmelsk! Også bruker jeg denne såpen når jeg vasker gutta på kropp og hår. SÅ deilig!

Så konklusjonen er som følger: FOR noen digge produkter! Anbefales virkelig!
Og du, få 20% på alt fra Moonsun Organic med koden: linn/moonsun20

PS! Fermentert mat er gull for glad tarm og glødende hud. Just saying! 😉 Neste kurs ut er 25 september og fler kurs skal det bli utover høsten. Bli med da vel!