Hallois i fredagen!
Jeg tar av meg hatten for alle de flinke “Kickstarterene” våre! Nå er det godt og vel et halvt år siden vi lanserte menyen vår og over 600 flotte damer og menn har testet. Resultatene har ikke latt vente på seg, og det er så GØØØY! Det kuleste med opplegget er at de aller fleste har merket så fantastiske effekter på kroppen, at de har gjort en helomvenning i hverdagskostholdet. Det er nettopp dette som er vårt mål med Kickstartmenyen også!  Kanskje føltes det fint å redusere litt på korn og melkeprodukter? Og kanskje det føltes fint å spise så mye frisk og fargerik mat? Mange har klikket hjem menyen og fått med seg mann/samboere. Jeg har hørt om mange skeptiske mannfolk som nærmest har blitt tvunget med på lasset, også er det de som får de beste resultatene og som blir fullstendig giret på å fortsette et slikt kosthold. Hvor kult er ikke det?
DSC_3978Menyen er bygget opp med bare naturlige, rene råvarer du finner i butikkhyllen på Rema. Selvsagt har vi addet litt superfoods som gojibær, kokosflak og kollagen, men dette er valgfritt og passer perfekt for de som allerede har det i hus. Menyen er bygget opp for å gi kroppen en skikkelig detox, som på sett og vis er med på å restarte kroppen litt igjen. Nå etter sommeren er det for eksempel mange som har spist litt annerledes i ferien og har behov for å rydde opp litt. Da er kickstartmenyen midt i blinken. Det er kanskje det jeg digger mest med den! Selv har jeg fulgt den ved jevne mellomrom, ikke nødvendigvis for å gå ned i vekt, men for å få den gode følelsen i kroppen og restarte litt.

Kickstartmenyen har vi kampanje på ut augustmåned. Så i dag er det nøyaktig én uke igjen av kampanjen. Om du er klar for å oppjustere kostholdet litt, få en skikkelig kickstart og kjenne deg tipp topp anbefaler jeg virkelig å teste menyen. Klikk HER for å lese mer!

Vi lurer forresten på å kjøre fellesstart av Kickstarten mandag 4 september. Er du med? Fellesstart er så GØY! Mange med oss er ivrige i facebookgruppen til Kickstarten og backer hverandre opp og frem. Yeey!

Ha en strålende helg!