SNOPKOKKELERING!

Publisert September 1, 2017 // SNACKS, SNOP/GODIS // 2 Kommentarer

Det er bikket september, første høstmåned, pleddet pakkes frem og det er på sin plass med litt snopkokkelering igjen. Jeg har avtale med mine to små luringer om snopkokkelering etter barnehagen i dag. De har maset siden starten av uken, så det blir staaas! Det er jo en fin tradisjon vi har. Med fredagssnopkokkelering. Den tradisjonen faller alltid litt ut på sommeren. Så da blir det litt ekstra stas med snopkokkelering igjen i dag!

Jeg har ingen ny oppskrift å dele med dere, men jeg har så mange favoritter jeg anbefaler å prøve. Sunn snop er så enkelt og GODT! Har du ikke testet enda anbefaler jeg virkelig å prøve!

GOJISJOKKIS. Denne sjokoladen med goji er en klassiker. Den er faktisk min lille hverdagsluksus. Et par knekk av denne til en kopp kaffe på ettermiddagen og mor i huset koser seg glugg! Barna digger også denne. Den er mørk, men langt fra bitter. Bare god (og næringsrik)!2016-02-26-16.30.32PISTASJEKUBER. Disse kubene er kriminelt gode. Jeg tror de er min favoritt. Jeg har lett for å si det om de fleste, men disse ER.SÅ.GODE. Også er de enkle å slenge sammen med få ingredienser. Digger!

SNICKERS! En klassiker jeg aldri går lei og som alle jeg kjenner elsker. Dette er snopet jeg får “bestillinger” på av familie og venner. Såå godt!2015-08-28-18.13.07-1LYSE GODISKULER. En klassiker og faktisk en av de første variantene av sunn snop som ble til på mitt kjøkken. De har fulgt meg (og veldig mange kursdeltakere) siden. Friske og gode!

Kanskje du lot deg friste og skal kokkelere sunn snop i helgen du også? Gi meg gjerne en oppdatering eller tagg meg (@linn_sprudlendesunn) eller #sprudlendesunn på Instagram. Elsker følge med dere og elsker når oppskriftene mine kokkeleres og faller i smak!

Jeg skal forresten ha SNOPKURS igjen på Gressvikklinikken 20.september. Det er fortsatt noen plasser igjen. Bli gjerne med!

Ha en nydelig helg!

2 kommentarer to “SNOPKOKKELERING!”

  1. Nam! Jeg har og pistasjekubene som favoritt 🙂

    Har ett spørsmål som ikke helt passer til dette innlegget, men: Så oppskriften din på barnehagebrød. Lurer på om man må bruke honning, eller om fibersirup eller yakonsirup kan fungere? (Har ikke honning, og den blir neppe brukt til så mye annet..)