NÅ LANSERER VIIII!

Publisert September 11, 2017 // Uncategorized // 4 Kommentarer

Nå er endelig katta ute av sekken! Det er nemlig ikke uten grunn at denne dama ikke har blogget på 11 dager. Vi har jobbet på spreng for å komme i mål til i dag, og resultatet har blitt så braaa! Vi har laget et feiende flott hefte som bugner av middagsinspirasjon! Er det én fellesnevner som går igjen hos alle jeg møter, enten det er veninner, igjennom kostveiledning, kurs eller foredrag, så er det dette med mangel på middgasinspirasjon i en altfor hektisk hverdag. Kjenner du deg igjen? Det ER virkelig ikke bare bare å få til en fargerik og god ukesmeny som faller i smak hos store og små i familien. Hos oss er vi inne i en periode hvor grønne prikker er uaktuelt hos fireåringen og hvor alt annet enn pasta går ned i gapet hos toåringen. Da gjelder det å smøre seg med tålmodighet og håpe disse fasene de er inne i går over. Jeg har med tiden lært meg en hel haug “luretriks”  for å få i fargerik og næringsrik mat i gapet. Disse triksene deler vi i vårt fine nye hefte sammen med 20 digge middagsretter og 4 ukesmenyer med tilhørende handlelister. Vi har rett og slett gjort jobben for dere og laget ukesmenyer og handlelister for dere. Bedre kan det jo ikke bli! Som jeg har gledet meg til å dele dette med dere! 8Dette er forøvrig Squashwrap med skinkefyll. Makan så godt!

Les mer om middagsheftet her!

4 kommentarer to “NÅ LANSERER VIIII!”

 1. Hei!
  Så spennende!
  Koselig at du blogger 🙂 Er det slik at du helst vil holde bloggen til mat? Ellers så er jeg veldig nysgjerrig på å lese om prosessen med hus..Hvordan er det ift barn? mye uforutsett som kom opp?

  Et alternativ er å følge deg en dag/uke ift. hvordan du handler inn og når du tenker på mat? Hvordan orker du å lage masse smoothier istedenfor å bare ta noe lettere til kveldsmat? (hehe)

  og så er et innlegg om hvordan man snakker med barn om mat og helse interessant. Hvor mye skal man nevne? For å ikke gå over til et usunt forhold..

  Ida
  September 12, 2017
  • Takk for masse inspirasjon til kommende blogginnlegg! Dette er forsåvidt bare en blogg om ernæringsrådgiveren. Men det er klart jeg lurer inn litt annet også. Skal se hva jeg får til! 🙂

   Linn
   September 12, 2017
 2. Hei!
  Middagsheftet ser kjekt ut! Kan du si noe om tidsbruk på måltidene, sammensetning av makronæringsstoffer og om det er mye som f.eks egner seg til å varme opp dagen etter – om man vil spare mer tid, og lage ekstra en dag? 🙂

  Vibeke
  September 12, 2017
  • Veldig fornøyd altså! 🙂 Tidsbruk varierer med alt fra 10-12min, til 40min. Det som tar 40min er ofte ovnsbakte ting, og det gjøre seg jo på mange måtes selv mens en kan gjøre andre ting i mellomtiden. Sammensetningen på makronæringstoffer er etter de norske anbefalingene. Det kan enkelt reduseres litt på eks karbohydratene ved å ta mindre/droppe ris etc. Anbefaler selvsagt blodsukkervennligs karbohydrater som quinoa, søtpotet osv i menyen fremfor potet, pasta og hvit ris. Veldig fint å lage dobbelt opp å bruke dagen etter. Det er lurt i en hektisk hverdag 🙂

   Linn
   September 12, 2017

Legg igjen en kommentar

HEI!Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV