Nå er endelig katta ute av sekken! Det er nemlig ikke uten grunn at denne dama ikke har blogget på 11 dager. Vi har jobbet på spreng for å komme i mål til i dag, og resultatet har blitt så braaa! Vi har laget et feiende flott hefte som bugner av middagsinspirasjon! Er det én fellesnevner som går igjen hos alle jeg møter, enten det er veninner, igjennom kostveiledning, kurs eller foredrag, så er det dette med mangel på middgasinspirasjon i en altfor hektisk hverdag. Kjenner du deg igjen? Det ER virkelig ikke bare bare å få til en fargerik og god ukesmeny som faller i smak hos store og små i familien. Hos oss er vi inne i en periode hvor grønne prikker er uaktuelt hos fireåringen og hvor alt annet enn pasta går ned i gapet hos toåringen. Da gjelder det å smøre seg med tålmodighet og håpe disse fasene de er inne i går over. Jeg har med tiden lært meg en hel haug “luretriks”  for å få i fargerik og næringsrik mat i gapet. Disse triksene deler vi i vårt fine nye hefte sammen med 20 digge middagsretter og 4 ukesmenyer med tilhørende handlelister. Vi har rett og slett gjort jobben for dere og laget ukesmenyer og handlelister for dere. Bedre kan det jo ikke bli! Som jeg har gledet meg til å dele dette med dere! 8Dette er forøvrig Squashwrap med skinkefyll. Makan så godt!

Les mer om middagsheftet her!