GLUTENFRI GULROTRUNDSTYKKER

Publisert September 23, 2017 // FROKOST, LUNSJ, NOE Å HA PÅLEGGET PÅ // 7 Kommentarer

Sponset produkt

Hei sveis i lørdagen!
Ååå som jeg har gledet meg til å dele dette innlegget med dere! Jeg laget disse himmelske rundstykkene i forrige uke og de ble så goooode! Dette er virkelig de beste glutenfri rundstykkene jeg har smakt! Så saftige og gode. Virkelig en favoritt! Jeg laget en ny runde for å kvalitetssikre oppskriften i går, så i dag har hele gjengen mumset ferske rundstykker til frokost. Kos! For de av dere som spiser glutenfritt, eller bare er som meg, trives best uten gluten: Dette er rundstykkedrømmen! Bare å glede seg!2017-09-13 15.14.34Til 8-9 rundstykker trenger du:

 • 5 dl fibermel (ny favoritt dette her altså!)
 • 3 ts tørrgjær
 • 1 raspet gulrot
 • 1 ts salt
 • 1 dl solsikkefrø
 • 3 dl vann

Bland alle ingrediensene sammen og elt deigen til en fast fin klump. La heve i bakebollen under et klede i 1 time. Lag rundtykker, men klem de litt flatere enn vanlige rundstykker da de ikke hever så altfor mye. Etterheve i 30min. Stek så på 200grader i ca 30min.2017-09-13 15.14.56
Jeg vet forresten at mange er spent og lurer på status rundt husbygging og innflyttning. Det er så koselig at dere følger med! Byggeprosessen har jo vist seg å dra seg ut gang etter gang. Slik er det når vi gjør det meste selv, og livet skjer med to små i hus! Men nå er det så nærme så jeg tipper vi sover der om et par uker frem i tid. Hurra!

Håper dere får en strålende lørdag!

7 kommentarer to “GLUTENFRI GULROTRUNDSTYKKER”

 1. Disse ser kjempegode ut, gulrot er så godt i brødbakst! Nettopp hatt brunsj med en havre og fullkorns speltvariant på surdeigsbrød, veldig godt. Følger din metode og det funker hver gang med varierende meltyper ettersom hva jeg har. Kommer det en oppskrift på gulrotmuffins også eller gikk der bare litt fort med overskriften?

  Ha en kjempefin helg!

  Martina
  September 23, 2017
  • Virkelig heeelt nydelige! SÅ deilig det hørtes ut. Hehe, gulrotmuffins er ikke planlagt foreløpig. Gikk litt raskt i svingene 🙂
   Ha en nydelig helg!

   Linn
   September 23, 2017
 2. Gleder meg til å prøve! Så utrolig godt ut 🙂

  Anette
  September 24, 2017
 3. Åå denne skal prøves 😀 Hvordan blir det å droppe gulroten? 🙂

  Linda
  September 24, 2017
  • Anbefales! Tror nok ikke de blir like saftige uten gulrot altså! 😉

   Linn
   September 25, 2017
 4. Disse var veldig gode 🙂

  Lillian
  September 7, 2018
  • Så gøy at du har prøvd disse, Lillian! De er så gode 🙂

   Linn
   September 11, 2018

Legg igjen en kommentar

HEI!Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV