Sponset produkt

Hei sveis i lørdagen!
Ååå som jeg har gledet meg til å dele dette innlegget med dere! Jeg laget disse himmelske rundstykkene i forrige uke og de ble så goooode! Dette er virkelig de beste glutenfri rundstykkene jeg har smakt! Så saftige og gode. Virkelig en favoritt! Jeg laget en ny runde for å kvalitetssikre oppskriften i går, så i dag har hele gjengen mumset ferske rundstykker til frokost. Kos! For de av dere som spiser glutenfritt, eller bare er som meg, trives best uten gluten: Dette er rundstykkedrømmen! Bare å glede seg!2017-09-13 15.14.34Til 8-9 rundstykker trenger du:

  • 5 dl fibermel (ny favoritt dette her altså!)
  • 3 ts tørrgjær
  • 1 raspet gulrot
  • 1 ts salt
  • 1 dl solsikkefrø
  • 3 dl vann

Bland alle ingrediensene sammen og elt deigen til en fast fin klump. La heve i bakebollen under et klede i 1 time. Lag rundtykker, men klem de litt flatere enn vanlige rundstykker da de ikke hever så altfor mye. Etterheve i 30min. Stek så på 200grader i ca 30min.2017-09-13 15.14.56
Jeg vet forresten at mange er spent og lurer på status rundt husbygging og innflyttning. Det er så koselig at dere følger med! Byggeprosessen har jo vist seg å dra seg ut gang etter gang. Slik er det når vi gjør det meste selv, og livet skjer med to små i hus! Men nå er det så nærme så jeg tipper vi sover der om et par uker frem i tid. Hurra!

Håper dere får en strålende lørdag!