FREDAGSSTEMNING – BROWNIEBITER

Publisert October 6, 2017 // SNOP/GODIS // 4 Kommentarer

Hallo i høstferien!
Jeg har vært hjemme med en syk liten skatt nesten hele uken, så jeg har fått kjenne på et snev av ufrivillig høstferie. Nå er jeg derimot back in business på klinikken før jeg skal ta HELG i sola! Fredag er for oss den store snopkokkeleringsdagen. I dag er intet unntak og med det må jeg bare dele denne fine videoen med dere!

Jeg var nemlig på spennende fotoshoot med SOMA for et par uker siden. Da ble denne videoen til, pluss masse annet spennende dere har i vente om litt. Denne brownien er helt vilt god! Folkene bak kameraet DIGGET den og jeg må sette den på topp tre listen over favoritter. HER finner du hele oppskriften. Denne er faktisk den første snopoppskriften jeg laget! På den tiden bodde jeg på mitt lille værelse i København, og laget browniebitene som snacks til koselige jentekvelder. Oppskriften har fulgt meg tett siden og gutta mine elsker den. Så i dag skal vi kokkelere denne! Kanskje du ble inspirert til litt snopkokkelering også?

Jeg skal forresten ha Julesnopkurs 26/11 om du vil lære enda litt mer og få en haug snasne oppskrifter!

GOD HELG!

4 kommentarer to “FREDAGSSTEMNING – BROWNIEBITER”

 1. Så fin video!:) Lurer på om det er filmet fremgangsmåte i snopekurset dere har online?
  Takk for mye fin inspirasjon!:)

  Siri
  October 12, 2017
  • Hei Siri! Tusen takk 🙂 Ja, vi har filmet fremgangsmåten på fler av snopvariantene i onlinekurset 🙂

   Linn
   October 17, 2017
 2. Så bra!:) Da bestiller jeg nok det. Hvis ikke dere skal ha flere kurs i Oslo?

  Siri
  October 31, 2017
  • Koselig! Jeg har dessverre ingen planer, foreløpig, Siri 🙂

   Linn
   November 5, 2017

Legg igjen en kommentar

HEI!Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV