USLÅELIG KOMBINASJON

Publisert October 23, 2017 // Uncategorized // 5 Kommentarer

Hei hå!
Mandag igjen! Første uken i nytt hus har gått så bra. Jeg får ikke sagt hvor herlig det er å være i hus. Det føles litt som om brikkene faller på plass. Hodet har vært i en interiørboble i en ukes tid nå, så kreativiteten har blitt brukt der og ikke på matlaging. Men den går fint, jeg må bare lande et prosjekt før jeg starter på et nytt. Noe jeg forøvrig har gjort i dag! Vi er i full sving med forberedelser i Sprudlende Sunn Julekalender! Kalenderen vil finne sted på facebook og enda beste. Du kan få én snasen oppskrift hver dag rett i innboksen din. Mer info kommer! I dag har jeg laget et par slag jeg gleder meg til å dele. Tenk, snart JUL!

Så til en uslåelig kombinasjon jeg har delt før også. Nemlig nøttesmør, knekkis og bananskiver. Med kaffe ved siden av! For dere har vel sett den fine kaffemaskinen vår på snap (linhan88 it is!) vel? Herlighet, jeg dåner. Den lager de deiligste kaffevarianter. Et av dagens høydepunkter spør du meg!
IMG_2020
Nøttesmøroppskriften finner dere HER. Om dere ikke har testet kombinasjonen enda er dere helt nødt. Dere vil elske den!

Ha en strålende fin mandag!

5 kommentarer to “USLÅELIG KOMBINASJON”

 1. Hei! Elsker bloggen din 🙂 Så mye inspirasjon! Hadde vært gøy å følge deg på snap, la deg til for lenge siden, men får aldri opp noen snaps?🤔

  Kristin
  October 27, 2017
  • Hei du! Så koselig 🙂 Så rart. Kanskje du skal prøve legge meg til på nytt? Jeg har åpen konto, så skal ikke være noe behov for å vente på noen godkjennelse osv!

   Linn
   October 30, 2017
 2. Den kombinasjonen er SÅ digg! Har faktisk ikke spist det på kjempelenge når jeg tenker meg om, det må det gjøres noe med i dag! 🙂 Den kaffemaskinen din ser jo bare helt magisk ut! 😀 Og de kaffeglassene er så stilige! 😀

  Hanne
  November 2, 2017
  • Ja, den kombinasjonen er himla god! Husker jeg testet den første gang rett etter fødsel med Ellis. Når søtsuget kom kastende over meg 😉

   Linn
   November 5, 2017
 3. Jeg ser heller ikke noe på snap’en din…🤔

  Silje
  November 22, 2017

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV