Hei hå!
Hos oss bor det en 4 åring som gleder seg voldsomt til Halloween. Jeg tror gjengen hans i barnehagen ikke snakker om annet! Jeg for min del har ikke noe spesielt forhold til dagen og er i grunn ikke spesielt begeistret for den heller. Jeg håper derfor på at en liten gjeng kan samles å ha det gøy, så slipper de gå gatelangs. Uansett, halloween er og blir en kul ting for de små, og den gleden har jeg ikke tenkt å ta fra de. Derfor har vi for annledningen bakt og pyntet noen kule halloweenkjeks. Ellisen min har både blandet røren, klemt ut små runde kjeks og vært med på pyntingen. Kjeksene bli til av noen havregrøtrester jeg hadde i kjøleskapet og er forøvring en favoritt i utgangspunktet. Oppskriften finner du her.2017-10-25 16.52.472017-10-25 16.54.15Vi har pyntet kjeksen med et tynt lag melis (vanlig melis) iblandet gurkemeie for å få den kule fargen. Så har vi laget øyne osv med smeltet mørk sjokkis. Disse ble poppis! Disse kjeksene og noe sunn snop i form av disse browniebitene skal vi kokkelere og servere på Halloween vet jeg!

Og du. Disse gresskarmuffinsene er helt nydelige og perfekt til halloween!