HALLOWEEN KJEKS

Publisert October 26, 2017 // KJEKS, SNOP/GODIS, Uncategorized // 2 Kommentarer

Hei hå!
Hos oss bor det en 4 åring som gleder seg voldsomt til Halloween. Jeg tror gjengen hans i barnehagen ikke snakker om annet! Jeg for min del har ikke noe spesielt forhold til dagen og er i grunn ikke spesielt begeistret for den heller. Jeg håper derfor på at en liten gjeng kan samles å ha det gøy, så slipper de gå gatelangs. Uansett, halloween er og blir en kul ting for de små, og den gleden har jeg ikke tenkt å ta fra de. Derfor har vi for annledningen bakt og pyntet noen kule halloweenkjeks. Ellisen min har både blandet røren, klemt ut små runde kjeks og vært med på pyntingen. Kjeksene bli til av noen havregrøtrester jeg hadde i kjøleskapet og er forøvring en favoritt i utgangspunktet. Oppskriften finner du her.2017-10-25 16.52.472017-10-25 16.54.15Vi har pyntet kjeksen med et tynt lag melis (vanlig melis) iblandet gurkemeie for å få den kule fargen. Så har vi laget øyne osv med smeltet mørk sjokkis. Disse ble poppis! Disse kjeksene og noe sunn snop i form av disse browniebitene skal vi kokkelere og servere på Halloween vet jeg!

Og du. Disse gresskarmuffinsene er helt nydelige og perfekt til halloween!

2 kommentarer to “HALLOWEEN KJEKS”

  1. Så utrolig søte 🙂 Her lages det også Halloween-snop for tiden. Vi skal ikke “feire” og barna vet ikke hva det er enda, men det er gøy å lage morsomme ting til de likevel 🙂

    Ragnhild
    October 27, 2017
  2. Så fine de ble! 🙂 Matheo syntes kvelden var bra nok når han så en av naboungene som var sminket, blir spennende å se neste år om han er litt mer giret på Halloween da. Gjør meg ingenting å utsette snopspisingen med ett år! 🙂

    Hanne
    November 2, 2017

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV