BANANPANNEKAKER

Publisert November 9, 2017 // DESSERT, FROKOST, LUNSJ, NOE Å HA PÅLEGGET PÅ, PANNEKAKER/LAPPER // 2 Kommentarer

Hei sveis!
Dere vet vi digger pannekakefrokoster. Denne er intet unntak! NAM!
IMG_0002
Til 12-15 pannekaker (avhengig av størrelse) trenger du:

  • 1,5 banan
  • 4 egg
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl mel (gjerne jyttemel eller speltmel)
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts kardemomme
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts honning
Ha alt i blender og stek små pannekaker i godt meierismør. Søte og luftige pannekaker som smaker like godt med bær og honning, som med ost og annet pålegg på. Nyt!
IMG_0003Foto: Randi Flesjø

PS! I kveld klinker vi til og deler ut 3 (!!) poser Kollagen på facebooksiden til Sprudlende Sunn. Følg med, lik og kommenter, så kanskje du blir den heldige vinneren! Yeyy!

2 kommentarer to “BANANPANNEKAKER”

  1. Hei Linn. Takk for fristende blogginnlegg 🙂 Synes dette med fettkilde er så vanskelig. Hva slags fett anbefaler du barnehager å bruke, til hhv. brødskiva og steking? Ser du bruker mye meierismør. Det gir deilig smak, men hva med omega 3/6-balansen?

    Cecilia
    November 9, 2017
    • Jeg anbefaler Bremykt eller Meierismør. Naturlig og lite bearbeidede produkter med gode fettsyrer 🙂

      Linn
      November 13, 2017

Legg igjen en kommentar

HEI!



Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV