BLACK FRIDAY HOS SPRUDLENDE SUNN!

Publisert November 21, 2017 // Uncategorized // 5 Kommentarer

Hallo i onsdagen!
Vi klinker til å kjører Black Friday tilbud til dere vi! Det er jo så gøy! Vi har derfor fikset det slik at dere får 30% på både den populære KICKSTARTMENYEN  OG HVERDAGSMATHEFTET! I tillegg får dere 40%(!!) på oppskriftsheftet med julefavoritter. Mange tenker kanskje at sunt fokus settes litt vekk nå i julestria, og at tiden for matlaging ikke strekker til oppe i all julestress. Dette vil vi motbevise, og heller sette fokus på en sunnere desembermåned. Vi har nå nesten 1000 fornøyde “Kickstartere” som tar 10-dagersmenyen titt og ofte, ikke bare for å stramme opp og gå ned noen kilo, men for å få mer energi og overskudd, bedre søvn og mindre søtsug. Kickstartmenyen kan med fordel tas før julebordsesongen virkelig starter, og om det ikke lar seg gjøre å følge menyen i 10 dager, kan også 6 dager gi kroppen en skikkelig boost. Jeg bruker menyen titt og ofte selv, og DIGGER den!DSC_4035

Hverdagsmiddagsheftet ble til i vår hektiske hverdag med jobb, barn og fulle timeplaner på ettermiddagene. Det er nettopp derfor heftet er en vinner nå i desember også. Det er viktig å samles rundt middagsbordet, og fylle kroppen med herlig næring. Middagen er vårt viktigste måltid!

Tilbudene varer fra onsdag og ut uken. HUSK å oppgi rabattkoden “BLACKFRIDAY” ved bestilling!
HER kan du bestille Kickstartmenyen, og HER kan du bestille Hverdagsmiddagsheftet.

Ha en fin onsdag!!

5 kommentarer to “BLACK FRIDAY HOS SPRUDLENDE SUNN!”

 1. Hei Linn!

  Har nettopp klikket hjem juleheftet, bare lurer på hvordan det kommer, sendes det i posten? Fikk bare en bekreftelse på betaling via paypal og ikke noe annet.

  Gleder meg til å bake!

  Martina 🙂

  Martina
  November 22, 2017
  • Hei! Så koselig! Jeg sender heftet til deg pr post. Venter ny levering fra trykken på fredag, og da sender jeg deg det med en gang 🙂

   Linn
   November 22, 2017
 2. Hei, er det nytt julehefte i år, eller er det fra i fjor :)?

  Monika
  November 23, 2017
  • Hei du! Det er samme hefte som fra i fjor 🙂

   Linn
   November 23, 2017
 3. Tusen takk! 🙂

  Monika
  November 24, 2017

Legg igjen en kommentar

HEI!Takk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

ARKIV