Hei i fredagen!
Regner med det er fler enn meg som begynner komme i litt julestemning? Vi har fått så mange koselige tilbakemeldinger på julekalenderen vår, og ikke minst har jeg fått mange fine bilder fra dere av snop, bakst og god drikke. Det er bare å glede seg til fortsettelsen. Vi lover SÅ mange fler gode oppskrifter!! Trykk her om du ikke er meldt på kalenderen.

Her kommer noen bilder fra Soma og Supernature sitt koselige frokostevent på tirsdag.
IMG_1360IMG_1362IMG_1375IMG_1369IMG_1380IMG_1424Kort oppsummert: Kokossukker og kokossirup er favorittsøtningen. Ikke bare fordi den har lavere blodsukkerbelastning, er uraffinert og ganske så rik på mineraler, men den er himla god også! Jeg har testet utallige produsenter av rå kakaoprodukter, og Supernature sine slår alle ned i støvlene når det gjelder smak. De benytter de beste bønnene og smaken er så utrolig god. Faktisk har Supernature blindtestet fler ganger og de står igjen som smaksvinner hver gang! Rå sjokolade MÅ bare lages. Det er proppfullt av næring, også så enkelt da! Oppskrift HER. Jeg laget også lyse godiskuler, pistasjekuber og rå brownie til eventet. Mums!

Ha en strålende fin helg!