VÅRVIBBER

Publisert January 28, 2018 // Uncategorized // Legg igjen en kommentar

Hei hå!
Håper helgen har vært fin? Det har i alle fall min! Kort oppsummert: Oslotur med venninner og kids, Disney On Ice og middag til stor glede for store og små, lange gåturer med sola varmende i fleisen (og kald vind på ørene, fortsatt vinter ja!), og bollebaking med mine to små propeller. Elsk på helg!
2018-01-14 12.09.46Selvom det er vinter og en god stund til våren, har jeg startet få litt vårvibber. Dessuten er jeg dilla på grønt. Ikke nok med spinat, avokado, sukkererter og brokkoli hver dag, jeg må ha grønne planter i alle rom også. Vi har en grønn vegg som gir meg ro i stuen og på kjøkkenet, og med massevis med deilige grønne planter får jeg akkurat den følelsen jeg vi ha i stuen. Elsk!
2018-01-26 11.45.232018-01-26 11.46.41Ha en nydelig uke!

Ingen kommentarer to “VÅRVIBBER”

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV