En gang i blant har jeg behov for å gi kroppen en skikkelig detox. Jeg er stort sett flink med kostholdet og opptatt av å følge mine egne råd med fargesprakende måltider, variasjon osv. Likevel er det lett å ikke spise så variert jeg og kroppen min elsker, bli tatt litt av hverdagsstresset, og smake litt på både det ene og det andre av det som serveres. Dessuten er vi inne i en periode med mye barnehagebassilusker og syke barn, mer stillesitting og generelt mer kos. Selvom dette er realiteten og jeg ofte tar gode valg, kommer alltid behovet for en liten detox snikende. Jeg er derfor himla glad for å ha Kickstart-menyen for hånden, og GLEDER meg til å starte på med 10 detoxdager fra mandag av. For det er lov å si at jeg er superfornøyd over eget opplegg? Nesten 1000 har testet menyen vår nå og resultatene er til å smile av!DSC_2427Denne Kickstartrunden har jeg fått med meg fler familiemedlemmer, Randi og hennes gjeng, mannen (eller, min kommende mann! Enda en grunn for en kickstart for oss begge 😉 )  og mange av “kickstarterene våre” har kastet seg med. Noen ganger er det så deilig å følge et konkret opplegg, med handleliste, oppsatte menyer og tilhørende oppskrifter. Alt ligger klart og forteller meg hva jeg skal spise. Dessuten er maten den beste og gir den beste følelsen!

Det beste med menyen er at den gode følelsen i kroppen får mersmak, noe som  igjen fører til at mange gjør radikale endringer i kostholdet etter endt Kickstartmeny. Det skjer noe når en er uten korn i 10 dager, og bare spiser fargerik mat, litt hvit fisk, gode fettsyrer, salater, smoothies og mer til. Er du nysgjerrig på hva menyen inneholder?

Her er en matdag på KICKSTART!

Frokost Grønn eplesmoothie
DSC_3978Lunsj Eggmuffins
2016-08-15-10.42.55Middag Blomkålsuppe med søtpotetfries
Kveldsmat Smoothieskål
Tillegg: Mandelkjeks
IMG_0223Det er så mye digg mat!

Kast deg med om du vil gi kroppen en liten kickstart du også! Se HER! Fellesstart til mandag!
Les her om erfaringer fra en av våre “kickstartere”.