FROKOST MED BERIT NORDSTRAND

Publisert February 27, 2018 // Uncategorized // Legg igjen en kommentar

Hei hå!
Titter innom fra en kafé i Oslo. Jeg og Randi har flyttet kontoret hit i dag siden vi har vært på koselig frokostevent. Berit Nordstrand inviterte til et lite koselig event for å vise frem nyheter. De lanserer nemlig den plantebaserte melken Mylk i disse dager. En basert på havre og mandel, og en bare laget på havre. Prosessen med å lage disse har vært lang, og resultatet står virkelig til forventningene. De bruker 40% mer havre/mandel enn andre produsenter, noe som gjør at melken blir tykkere og rundere i smaken. Gleder meg til å teste denne i kaffen min eller på granola fremover!DSC_7658Det koseligste med frokosteventer er å møte alle de kjente ansiktene som en ellers kjenner igjennom sosiale medier. Jeg fikk pratet masse med Berit og kan ikke gjøre annet enn å snakke varmt om den dama! Alt i alt en skikkelig koselig morgen. Her kommer et lite bilderas fra dagen!
DSC_7614DSC_7617DSC_7645DSC_7665PS! Mylk´en, både den med have og den med havre og mandel kan kjøpes på alle landes Meny butikker fra denne uken. Anbefales!

Ingen kommentarer to “FROKOST MED BERIT NORDSTRAND”

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV