NYDELIG KROPPSPLEIE

Publisert March 5, 2018 // HUD OG KROPPSPLEIE // Legg igjen en kommentar

Inneholder sponsede produkter

Hei hå!
I mellom forberedelser til fermenteringskurs i kveld og matlaging (vi er på Kickstart dag 8 i dag, så prepper litt mat siden jeg skal være på farten i hele dag!) titter jeg innom for tipse dere om en helt vidunderlig ny serie fra Urtekram. Dere vet jeg har lagt min elsk på Urtekram produktene og benyttet de i mange år. Både hårpleie, kroppspleie og håndpleie. Nå er de ute med en litt mer luksuriøs serie med navnet “Morning Haze”. Den skal være spekket med næring til huden fra både vitamin C og E fra molter, hyllebær og tranebær. Dessuten inneholder den hyaluronsyre som skal styrke huden. Jeg har testet serien i halvannen måned nå og digger den. Dufter nydelig, gir fint og glansfullt hår (selv i disse vinterstider) og har superfint design (for de av dere som er like opptatt av pene ting som meg. Hoho!).
2018-03-03 10.43.45Urtekram er så gode i gamet og har fremmet økologi og naturlige ingredienser siden 1979. Om du ikke allerede har testet, anbefaler jeg virkelig å klikke hjem noen produkter. HER finner du hele serien. Egentlig hadde jeg tenkt løfte frem noen av produktene fra Morning Haze serien, men alle er så fantastisk bra, så jeg klarer ikke velge. Men om dere bare skal klikke hjem noen av produktene MÅ dere teste håndsåpen, håndkremen og deodoranten. Tidligere har jeg ikke vært helt fornøyd med diverse deo fra Urtekram, men denne slår alle ned i støvlene. Digger!

Ønsker dere en fin uke!
Jeg titter innom straks igjen med en snasen oppskrift og kanskje en stemningsrapport fra kveldens kurs!

Ingen kommentarer to “NYDELIG KROPPSPLEIE”

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV