Hei sveis!
Dette innlegget skulle egentlig ut i går. Da brukte jeg store deler av arbeidsdagen min på kjøkkenet. Digger det! Jeg jobbet med nytt oppskriftshefte til alle de små kokkene jeg skal ha på kurs i helgen og neste uke. Så i går laget jeg rosa pannekaker, karamellsmør til pannekaker og annet snask, salater og preppet en del mat for resten av uken. Jeg er litt dårlig på å kombinere mammarollen med jobb, noe som fører til at jeg ofte sitter med jobb etter de er i seng igjen. I går var intet unntak, og siden jeg hadde deadline på heftet som er i trykken NÅ satt jeg oppe til nesten 02 i natt. Men det ble bra da!2018-03-07 12.52.11I dag, på selveste Kvinnedagen skal Randi og jeg inspirere en gjeng på klinikken. Det blir fullt hus og vi håper på god stemning. De skal i alle fall få en skikkelig energi og inspirasjonsboost fra denne kanten 😉

Et fast innslag jeg lager hver uke og som alltid er på plass i kjøleskapet, er ovnsbakte søtpoteter og en krukke spiremiks. Deilig å ha ingrediensene til kjappe lunsjsalater klart! I skrivende stund mumler jeg en knakende god salat med begge ingredienser. Spiremiksen er inspirert av flinke Irina, dama bak Happy foods. Hun lager SÅ mye godt! Jeg er dillet på spirer om dagen, og synes spesielt denne miksen smaker magisk. Den er blitt fast innslag og jeg topper den på alt!
2018-03-07 15.03.322018-03-07 15.04.12Denne inneholder:
Like deler av: Spirede mungbønner, brokkolispirer og granateple. Hakk en neve fersk mynte og bland det hele sammen. NYDELIG!

Jeg anbefaler spire hjemme selv, det er enkelt, billig og næringsrikt. Her finner du en spireguide!

Ha en fin torsdag, heia alle kvinner!