SMÅ KOKKE KURS

Publisert March 12, 2018 // Uncategorized // 3 Kommentarer

Hei hå!
Mandag igjen, og jeg er SÅ klar for ny uke! Jeg avsluttet forrige uke med en herlig gjeng på “Matkurs for små kokker”. Tretten små kokker svinget seg på kjøkkenet og kokkelerte massevis med fargesprakende mat. Litt hektisk blir det alltid, så jeg rekker aldri ta noen bilder til dere. Barna var superflinke og storfornøyde med egen innsats. Vi avslutter alltid kurset med langbord og god mat. Matglede er noe jeg alltid setter høyt! Etter mat venter overraskelse, en liten hemlighet det alltid blir stor jubel av. Nemlig SOFTIS med sjokoladesaus i isbeger. Isen er laget av frossen banan og jeg har enda ikke hatt noen på kurs som ikke har likt det. Veldig populært!DSC_53642018-03-07 14.51.33I dag har jeg barna hjemme for litt kos før det bærer i vei med nytt matkurs i kveld. I dag skal Ellis få lov til å svinge seg på kjøkkenet også. Det blir stas! Han har alltid hatt lyst til å være med mamma, og siden han nå har bikket 5 skal han selvsagt få være med. Han har allerede valgt seg en kokkeleringsoppgave, nemlig monstersmoothie. Den har han laget ofte, så den kan han nok kokkelere helt uten assistanse fra mamma 🙂

I dag kan jeg forresten rope ut at vi har åpnet påmeldingen til SPIS DEG SLANK OG GLAD kurset med oppstart rett over påske. Gleder meg til å bli bedre kjent med en fin gjeng, inspirere og dele all min kunnskap. Dette blir bra! Les mer her.

Ha en nydelig uke!
PS! Denne uken tenkte jeg dedikere til den supersunne rødbeten. Derfor har jeg blant annet tryllet frem pannekakene over. Vil dere ha mer rødbetoppskrifter?

3 kommentarer to “SMÅ KOKKE KURS”

  1. De pannekakene så veldig spennende ut! Gjerne flere rødbeteoppskrifter. Syns rødbeter er godt, men de blir valgt bort noen ganger pga at de setter farge og det fort blir søl. Har du testet den nye pakken med frossen ferdig oppkuttet rødbete? Tenkte den kanskje kunne gjøre det lettere å velge den.