Hei sveis! Påskeferie altså. Det slår det meste!
Vi har hatt noen magiske dager på familiehytten vår på Hvaler. Null snø, masse sol, blikk stille sjø og mange fine gåturer. Vi la alt av nett og sosiale medier igjen hjemme, telefonen var på flymodus og vi har bare vært sammen. Kanskje spist litt for mye snop, men påsken varer jo ikke evig!

På onsdag, altså imorgen. Klinker jeg og Randi til og skal ha GRATIS online foredrag dere alle kan delta på. Vi er så glade over å endelig kunne nå ut til dere alle! I hele dag har vi jobbet med foredraget og er både spente og gleder oss. Mange har allerede meldt seg på, så dette bli braaa! Vi deler våre beste tips, lærer hvordan kostholdet bør bygges opp for å få en glad og fornøyd kropp, og snakker litt om hva maten vår faktisk inneholder. Det blir selvsagt mulighet til å stille spørsmål. Meld deg på HER!
IMG_0042