Inneholder sponsede produkter

Hei i fredagen!
Sakte men sikkert blir det mindre og mindre plastbruk hos oss. Jeg blir stadig mer bevisst og prøver ta gode valg der jeg kan. Eksempel har jeg alltid 2-3 store handlenett i bilen, som jeg bruker når jeg handler. Jeg har sluttet bruke plastposer til matoppbevaring osv. Vi bruker disse geniale matomslagene med bivoks. De former seg til det du pakker inn i romtemperatur og blir stive i kjøleskapet. Passer derfor perfekt som topping på en skål eller for å pakke inn grønnsaker/kjøtt osv. Helt geniale. Ellers bruker jeg nedbrytbare poser. Surdeigsbrød blir for eksempel raskt tørt i plast, men holder seg veldig mye bedre i slike “miljøposer”. Jeg prøver også unngå plast så mye som mulig i butikken, men det er neimen ikke lett!

For en god stund tilbake anbefalte jeg dere Humble brush og har selv sverget til disse fantastiske tannbørstene siden. Hos oss bruker både store og små de. Nyheten nå er tannkrem og tyggegummi som både er bra for miljøet og kroppen. Tannkremen finnes i to varianter, en med mint som er mild og fin (selv for de minste i familien) og en med KULL. Altså en svart tannkrem som skal motvirke dårlig ånde og gi hvite tenner. Jeg digger den! Om det er innbilning eller ei føler jeg også at jeg har fått hvitere tenner. Den er frisk og passer mine preferanser til tannkrem perfekt. Dessuten skummer den skikkelig, noe mange andre tannkremer ikke gjør. Anbefales! Her finner du den med kull, og her den andre.
2018-04-06 13.25.282018-04-06 13.24.56Så tyggegummi da! Jeg som elsker tygge tyggis, men som bevisst har nærmest kuttet ut fordi det er kunstig søtning og annet jeg ikke vil ha i min body. Tyggisen finnes i to varianter som er helt supre begge to. Min favoritt er den grønne med mint. Sjekk de ut her!
2018-04-06 13.18.442018-04-06 13.19.57
Og til slutt. Om det går bli forelsket i en oppvaskbørste, så er jeg altså det. Elsk på denne! Også fra Humble Brush. Jeg liker fine ting som også er bra for miljøet!
2018-04-06 13.27.222018-04-06 13.28.03Så en god helg hilsen fra undertegnede! Jeg er så full av energi om dagen! Det ga overskudd til tusen med massevis av positiv energi på webinaret vi hadde på onsdag. Takk til dere alle som fulgte med og ga gode tilbakemeldinger. Dessuten er det jo vår og soool ute! God helg!