Hello i søndagen!
Jeg legger en hektisk og skikkelig bra uke bak meg. Nå sitter jeg i skrivende stund med penn og papir, og planlegger uken som kommer. Det finnes ingen bedre måte å starte en uke på synes jeg! Middagsplanlegging, handleliste, og en oversikt over what to do på jobbfronten. Dessuten skal denne kroppen inn i en brudekjole om ikke så lenge, så på tide å få litt mer struktur i treningen igjen. Så det skrives en aldri så liten treningsoversikt også. Her i huset må alt planlegges og bokføres. Hoho. I morgen starter vi opp med Spis deg slank og glad kurs, og jeg gleder meg allerede masse til første livesending med gjengen på onsdag.
2018-03-17 12.02.41Før påske tryllet jeg frem noen knakende gode gule energibarer i samarbeid med Cocosa og SOMA. Jeg laget opp en hel del og hadde med på påskeferie. De er helt supre å ha med seg på tur, men passer også ypperlig i godisskålen en lørdag, eller bare en liten bit og en kopp te/kaffe for litt ekstra kos i hverdagen. De holder seg en god stund i kjøleskap og kan også fint fryses. De er gule på grunn av gurkemeiepulver. Det kan selvsagt fint sløyfes, men som du kanskje vet er gurkemeie et lite vidundermiddel kroppen elsker.
2018-03-17 16.55.292018-03-17 16.56.36-1Oppskriften finnes du HER. Anbefales!

Ha en nydelig uke!