Hei sveis i søndagskvelden!
Vipps var denne uken over og jeg sitter igjen klar med penn og papir for å legge planer til den kommende uken. Denne uken har jeg tatt meg en litta timeout. Det kjentes høyst nødvendig etter noen hektiske uker, i tillegg til at jeg har vært alenemor til kidsa siden onsdag. All cred til dere alenemødre der ute! Vi har vært ute og i aktivitet stort sett fra morgen til kveld. Aktive kids trives best ute, og siden været virkelig har vært en drøm har vi faktisk spist både lunsj og middag ute i hele helgen. Elsk på våren!

Jeg vet UKESMENYER er svært poppis her på bloggen, så her kommer en ny snasen ukesmeny deres vei. En salig blanding av mange favoritter som går på repeat hos oss om dagen. Om du synes det kan være vanskelig å være kreativ på middagsfronten anbefaler jeg virkelig vårt “Hverdagsmiddagshefte”. 20 oppskrifter, 4 ukesmenyer medfølgende handleliste. Jeg bruker heftet MASSE selv og digger det! Her finner du det. 2017-10-16 13.30.59

UKESMENY UKE 16

MANDAG: Tomatsuppe med linser toppet med kokt egg.
TIRSDAG: 80% fiskekake med denne (supergod!) og hjemmelaget guacamole (Most avokado, litt lime, hvitløk og en klatt rømme).
ONSDAG: Vegetarlasagne med søtpotet
TORSDAG: Torsk med bacon og rotmos
FREDAG: Friske vårruller
LØRDAG: Grillet ytrefilet med digg grilltilbehør.
SØNDAG: Surdeigspizza (Oppskrift kommer denne uken!)

Her, her og her finner dere fler ukesmenyer 🙂
Ha en nydelig uke!