LITEN SNIKTITT FRA DAGENS SHOOT

Publisert April 24, 2018 // Uncategorized // Legg igjen en kommentar

Hei sveis!
Snakk om å ha fullspekkede dager og mye gøy som skjer. I går sto jeg på kjøkkenet helt til leggetid. Vel og merke med god musikk og tente lys. Det skal ikke stå på kosen når jeg forbereder til shoot! Jeg har hatt besøk og tatt masse fine bilder som kommer på trykk om litt. Noe av dette ble også filmet, så snart popper det opp noen fine matfilmer både her og der. Det blir gøy!

Her kommer en liten sniktitt fra dagen!
2018-04-24 11.53.292018-04-24 12.17.58Dere kan også se noen bilder på min Instastory. Fler har forresten spurt meg hvorfor jeg ikke lenger snapper. Saken er at jeg når ut til mange fler igjennom Instagram og liker forholde meg til en ting. Så følg meg gjerne der 🙂 (@linn_sprudlendesunn)

Ingen kommentarer to “LITEN SNIKTITT FRA DAGENS SHOOT”

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV