ROSA BOKHVETE-PANNEKAKER

Publisert April 28, 2018 // FROKOST, LUNSJ, NOE Å HA PÅLEGGET PÅ, PANNEKAKER/LAPPER // 6 Kommentarer

Hei sveis!
Hvor herlig er det ikke med lørdag og helg nå? Vår lørdagsmorgen har startet rolig med rosa bokhvetepannekaker og deilig pålegg. Jeg har fått rødbet på hjernen, og heldigvis er gjengen her hjemme i samme båt. Så vi har byttet ut vanlige pannekaker med rosa pannekaker og er helt dilla! Super godt og proppfulle av næring. Til å bli glad av!
2018-04-27 12.36.01Jeg delte oppskrift på Instagram i går, men selvsagt skal den deles her også! Bloggen er jo min lille kokebok!

Til 6 pannekaker trenger du:

 • 2 egg
 • 1 rødbet
 • 3 dl bokhvetemel
 • 2,5 dl melk (eks havremelk)
 • en klype salt
 • 5-6 dråper stevia (om du vil ha de søte, kan sløyfes)

Bland alt i blenderen og stek i en klatt smør eller olje. Topp med digg pålegg. Jeg har på alt fra grønnsaker og guacamole til ost og paprika. Barna digger disse med nøttesmør eller rørte bær. Perfekt til frokost!

GOD HELG!

6 kommentarer to “ROSA BOKHVETE-PANNEKAKER”

 1. Nam! Du er så inspirerende og har så mange fine oppskrifter! Jeg tåler ikke kumelk, men koser meg med manchego og geitost etter tips fra deg 🙂 Lurte på å teste ut mozzarella laget av buffalo. Har du noen erfaring med hvordan det tåles av folk som ikke tåler kumelk?

  Siri
  April 28, 2018
  • Herlig å høre 🙂 Tusen takk! Bøffelmozarella er helt supert for dere som tåler dårlig melk. Så den må du absolutt prøve! Super å ha på pizza osv 🙂

   Linn
   April 29, 2018
 2. kokt eller rødbet? 🙂

  julie
  April 28, 2018
  • Rå rødbet 🙂 Eller frossen om du vil bruke de 🙂

   Linn
   April 29, 2018
 3. Takk for oppskrift, tipper minstemann vil teste disse! Han synes det er kult med røde lapper og grønne vafler før også

  Nina Bakke
  April 29, 2018
  • Alltid stor stas for barna med fargerike pannekaker! Også vinn vinn med mye mer næring også, da 🙂

   Linn
   April 29, 2018

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV