SPRUDLENDE SUNN YOGAWEEKEND

Publisert May 8, 2018 // Uncategorized // 6 Kommentarer

Herlighet, dette her er så stort for meg!
Jeg har lenge drømt om å lage min egne helt magiske sprudlende helg fylt med matkurs, DIGG mat, yoga, turer i nydelig natur, goodiebags og hyggelig samvær. Nå skal altså drøm bli virkelighet! Sammen med min kjæreste venninne og Yogi Iselin arrangerer jeg YOGAWEEKEND! Hurra! Iselin er en skikkelig yogi og har sin yogautdannelse fra Spania. Hun har mange års yogaerfaring og jobber som instruktør i København og underviser i Vinyasa Flow og Yin Yoga. Hun har også master i ernæring, det er nettopp her vi traff hverandre.

Iselin og Linn
Stedet det hele skal finne sted er på vakre Vallåsens Vertshus i Sverige. Ca 3,5 timer kjøring fra Fredrikstad (omkring 4,5 timer fra Oslo). Du kan velge kjøre selv, eller ta buss fra Oslo. Da er vi behjelpelige med transport fra bussholdeplass til vertshuset like ved. Stedet er super sjarmerende med flotte søte små rom, fantastisk natur, kjøkken til matkurs, yogasal og ikke minst: kortreist, økologisk vegetarisk mat! Helt fantastisk mat vi virkelig skal nyte! Helgen det skjer er 21. – 23. september.

verdshus
Vi disponerer vertshuset hele helgen, så dere er hjertelig velkommen til å komme når dere vil på fredagen. Vi har ikke satt opp noe på tidskjemaet før utover ettermiddagen, da venter er nydelig yogaøkt før vi ordner oss til fantastisk toretters middag. Alt inngår i prisen (- vin og annen alkohol, som dere står fritt til å kjøpe selv). Lørdagen er fullspekket med masse bra på planen, blant annet to yogaøkter, matkurs, foredrag, middag og tid i badestampen. Søndagen bærer det hjemover etter yoga, frokost, litt avslappning og goodiebags. Komplett program kommer når alt er spikret. Dette blir SÅ bra!!

PRIS: Dobbeltrom kr 2995,- pr pers (Enkeltrom kr 3495,- pr pers)
DATO: Fredag 21. – søndag 23. september
PÅMELDING: Send mail til linn@sprudlendesunn.no, kun 14 plasser!

Vi har kun 14 plasser og gleder oss til å samle en skikkelig FIN gjeng!! Dette blir en helg med fokus på avslapning, helse, god mat og hyggelig samvær. SOM jeg og Iselin gleder oss!

6 kommentarer to “SPRUDLENDE SUNN YOGAWEEKEND”

 1. Så herlig og jeg har veldig lyst å komme den helgen 😊. Kjempe bra 🥦🌶🥝🍠🙏

  Henny Skjølås
  May 12, 2018
  • Herlig! Jeg gleder meg helt VILT! Dette blir sååå bra! Har du meldt deg på? Bare 6 plasser igjen nå 🙂

   Linn
   May 14, 2018
 2. Når må det betales?

  Tove Bergum
  May 14, 2018
  • Vi sender ut fakturaer og fullt program for helgen i juni en gang, men betalingsfrist i midten av juli. Kjempe gøy om du slenger deg med, Tove!! 🙂

   Linn
   May 16, 2018
 3. Hei, er det ledige plasser? To på dobbeltrom?

  Martine
  August 5, 2018
  • Da er dere påmeldt 🙂

   Linn
   August 6, 2018

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV