SOMMERVÆR OG SOMMERSALAT

Publisert May 23, 2018 // LUNSJ, MIDDAG, SALAT // 4 Kommentarer

Hei i sola!
Hva skjer med julitemperaturer i mai? Vi har rett og slett hoppet over vårjakkene og gått rett fra vinterdresser til badeshorts i år! En kan jo ikke gjøre annet enn å elske det! Med sommeren kommer lysten på salater og annen lett mat. Hva er vel ikke bedre enn en lun frisk salat i solen? Spesielt kombinert med isvann med mynte og en iskaffe (dilla!). 2018-05-23 12.13.25Det er mange fordeler med å styre dagene sine litt selv, en av dem er litt ekstra tid til lunsjkos. I dag rakk min kommende mann (tenk det!) lunsj med meg før jobb også. Hverdagslukus! Det gjelder sette pris på de små øyeblikkene som får hjertet til å smile litt ekstra! 2018-05-23 12.14.08Denne salaten tror jeg må være min favorittsalat. Den er en av lunsjsalatene i vår populære Kickstartmeny. Jeg digger de sprøstekte kikertene som gjør salaten rik på protein, mettende og ekstra smaksrik. Mangoen gir perfekt sødme, avokadoen gir gode fettsyrer og resten gjør salaten til en knakende bra matopplevelse. Isvann med mynteblader fra hagen har blitt en fast følgesvenn, og iskaffe hører virkelig sommeren til. HER er oppskriften på den ultimate iskaffen!

SPIRESALAT

(2 pers)
Du trenger:

 • 2 store never spinat
 • 2 store never crispy salat
 • 1,5 boks kikerter (samt litt rapsolje, salt, paprikapulver, hvitløkspulver og pepper om du vil sprøsteke de)
 • 1/2 rød paprika
 • 1/2 bunt vårløk
 • 1 stor avokado eller 2 små
 • 1/2 mango
 • En neve sukkererter
 • Urter etter ønske (koriander er kjempe godt!)
 • Spirer om du har

Hakk alt i ønsket størrelse og sprøstek kikertene i stekepannen med litt olje og ønsket krydder. Stek kikerteren på middels varme i 5-6 minutter og spis gjerne salaten lun. Topp gjerne med en slant kaldpresset olivenolje.
2018-05-23 12.14.33
I disse dager har vi kampanje på Kickstartmenyen vår, og fra mandag av (28mai) starter både Randi og jeg opp sammen med en fin gjeng andre Kickstartere. Menyen vår er laget for 10-dager med fokus på detox, økt fettforbrenning og mer energi. Den fungerer så utrolig bra og selv gleder jeg meg veldig til den gode følelsen i kroppen. Heng deg på om du vil! Les mer om Kickstartmenyen her!

4 kommentarer to “SOMMERVÆR OG SOMMERSALAT”

 1. Så deilig! Og så fint med litt kjæreste/snart-ektepar-tid <3

  Ragnhild
  May 26, 2018
  • Ja, tenk! Snart ektepar! Viktig å nyte tiden sammen uten kids, du vet jo selv hvor hektisk det kan være 😉

   Linn
   May 28, 2018
 2. Hei

  Passer menyen når man ammer også? 🙂

  Astrid
  May 28, 2018
  • Ja! Helt super, selv for de som ammer. Da må du bare legge til litt ekstra fra “Skattekisten” som følger med. Det står i menyen 🙂

   Linn
   May 28, 2018

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV