Hei sveis!
Jeg dåner av det været vi har nå! Med 34 grader i skyggen og bare en eneste stor sol på himmelen. Vi har alltid dratt på en liten ferie til varmere strøk, helst Hellas i mai hvert år. Men på grunn av bryllup i år droppet vi hele turen, og det er jeg jaggu glad vi gjorde! Vi har jo syden her, og ingenting er bedre enn norsk sommer altså! Med denne varmen, jeg som er i full sving med sommerjobben i helgene, og stort sett hver ettermiddag tilbringes på stranden skulle en tro det var midt i juli og ikke mai (eller juni da). Det betyr feriemodus på ikke bare meg! I dagens innlegg tenkte jeg tipse om mine strandfavoritter. Sommer og sol betyr mange utflukter, da er det koselig med litt gode mat og sunnere snacks på lur.

Ingenting er vel koseligere enn en piknik på stranda?DSC_8446Salater behøver ikke ta lag tid å preppe i stand, den holder seg god og frisk en stund i varmen, og det er etter min smak noe av det beste å spise på stranden. Jeg har mange gode salatfavoritter her på bloggen. Denne spiresalaten er fantastisk god og en klassiker hos oss. Denne chevresalaten er en liten smakseksplosjon i seg selv, denne friskusen er super ved siden av litt kjøtt/fisk eller skalldyr, og denne skalldyrsalaten slår det meste. DSC_8433Strandsnacks! Både store og små liker ha noe godt å knaske på stranden. Jeg sverger til disse havrekjeksene. Hver sommer baker jeg opp mengder og de flyr unna på rekordfart. Superpopulære! I går bakte jeg også opp en haug med surdeigsboller. Det er fint å kunne gi barna en bolle mellom all badingen på stranda synes jeg. Disse små knekkebrødene er helt supre å knaske, enten ved siden av salaten eller bare som små kjeks. De er øko og helt uten hvetemel, altså etter mitt hjerte!
Sist men ikke minst: superhero barer! Elsker, elsker, elsker den med eple og kanel. Smaker eplekake og er helt suuuper på stranden, i veska eller som snacks på stranden.

Pssst! Oppgi koden “SPRUDLENDE20” for 20% på hele kjøpet hos SOMA. Anbefaler virkelig klikke dere inn på Instagramkontoen til @somahelse. Der finner dere masse salatinspirasjon fra meg og mange av mine favoritter fra SOMA (Husk at storyen er bare synlig i 24timer). Kanskje jeg skal dele litt av bildene og tipsene her på bloggen også? Apropos! Klikk dere inn på MIN instagramprofil også. Der finner dere konkurranse hvor dere kan vinne et spiresett med spireglass og 3 poser frø. Perfekt start om du ikke har kommet i gang med spiringen enda. Det er jo supernæring til kroppen!

GOD HELG, fine følgere!