Sprudlende Sunn + Fedonklinikken = sant!

Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere! Jeg har begynt å jobbe på Dr Lindbergs klinikk i Oslo! Fra august av vil dere finne meg der et par dager i uken. Det er utrolig stas å få muligheten til å jobbe med de aller aller beste. På klinikken jobber de tverrfaglig og samarbeidet mellom legene og ernæringsfysiologene er ufattelig bra. De tenker veldig helhetlig og er helt rå på funksjonell medisin. De jobber mye med mage-tarm problematikk, og lidelser som igjen kan kobles til tarmen, overvekt, og diabetes. Tarmhelse og mageproblemer er noe av det jeg har viet mest tid til igjennom årene og et tema jeg gleder meg til å lære mye mer om. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg ønsker utvikle meg faglig og føler virkelig jeg er på rett plass. Makan til flink gjeng! Jeg føler meg priviligert som får lov til å jobbe der.
IMG_4496Jeg tar med meg all min erfaring, gleder meg til å lære masse nytt og teller ned uker til jeg skal sette meg i veilederstolen i august! I mellomtiden blir det hospitering og opplæring fra de jeg tør påstå er de flinkeste folka i landet! Hurra!