Hei sveis!
Titter kjapt innom for å tipse dere om vårt splitter nye SOMMERMATHEFTE. Vi har fått så mange forespørsler og jeg vet det er mange av dere som har ventet på dette. Heftet klikkes enkelt hjem her og rett etter betaling dukker det opp i medlemsprtalen du får tilgang til. Heftet er online og kan lastes ned og leses fra alle duppedingser, eller printes ut om du ønsker det. Et tips for dere som ønsker i trykket format er å trykke det hos et trykkeri. Det finnes mange gode trykkerier rundtomkring som tar små jobber for enkeltpersoner, som store jobber for bedrifter, og de trykker nok gladelig heftet for dere i fint og solid format!
DSC_8526Heftet koster kun kr 99,- og er spekket med alle våre sommerfavoritter. Der finner du fargerike salater, grillspyd, ulike marinader, fresh drikke og desserter.

Jeg skal lage både kyllingspydene, quinoasalater, pestoen OG pannacottaen i helgen. Gleder meg!
GOD HELG!