Hei i fredagen!
Nå som sommerværet er i anmarsj igjen har jeg pakket baggen og blir som vanlig å finne med gjengen min i sommerhuset på Risholmen. Sommerjobbingen er i full sving, selvsagt i god kombinasjon med Sprudlende Sunn jobbing og litt opplæring på Fedonklinikken før jeg starter det for fullt 2 august. Med andre ord har jeg nok å holde på med i disse dager, akkurat slik jeg liker det. Følg meg i sosiale medier for små sniktitt fra jobbhverdagen på sommerøya. Jeg lager sååå mye digg som jeg prøver få tatt bilde av før det forsvinner ut til fine gjester. En ting jeg lager i lange baner hele sommeren er disse havrekjeksene. Ofte 4 dobler jeg oppskriften, også forsvinner de av en merkelig grunn før jeg vet ordet av det. De kjeksene er altså så populære! Jeg er glad for å slippe servere noe jeg ikke står inne for (les: kjøpekjeks) og ikke minst for å “sunnistifisere” litt i samme slengen. Oppskriften har fulgt meg i alle de 14årene jeg har jobbet på øya, og er også en av de mest populære oppskriftene på bloggen. HER finner du oppskrift.
HavrekjeksHavrekjeks3Linn4
Riktig god helg til dere fine lesere!