VERDENS BESTE HAVREKJEKS

Publisert June 22, 2018 // BAKST // 5 Kommentarer

Hei i fredagen!
Nå som sommerværet er i anmarsj igjen har jeg pakket baggen og blir som vanlig å finne med gjengen min i sommerhuset på Risholmen. Sommerjobbingen er i full sving, selvsagt i god kombinasjon med Sprudlende Sunn jobbing og litt opplæring på Fedonklinikken før jeg starter det for fullt 2 august. Med andre ord har jeg nok å holde på med i disse dager, akkurat slik jeg liker det. Følg meg i sosiale medier for små sniktitt fra jobbhverdagen på sommerøya. Jeg lager sååå mye digg som jeg prøver få tatt bilde av før det forsvinner ut til fine gjester. En ting jeg lager i lange baner hele sommeren er disse havrekjeksene. Ofte 4 dobler jeg oppskriften, også forsvinner de av en merkelig grunn før jeg vet ordet av det. De kjeksene er altså så populære! Jeg er glad for å slippe servere noe jeg ikke står inne for (les: kjøpekjeks) og ikke minst for å “sunnistifisere” litt i samme slengen. Oppskriften har fulgt meg i alle de 14årene jeg har jobbet på øya, og er også en av de mest populære oppskriftene på bloggen. HER finner du oppskrift.
HavrekjeksHavrekjeks3Linn4
Riktig god helg til dere fine lesere!

5 kommentarer to “VERDENS BESTE HAVREKJEKS”

 1. Disse er bare virkelig verdens beste! Hvordan vil de være i forhold til blodsukkeret?
  GOD SOMMER <3

  Gunnhild
  June 27, 2018
  • Jaaa! Jeg elsker de! Helt supre og holder seg lenge. Disse er helt ok med tanke på blodsukkeret 😉

   Linn
   June 27, 2018
 2. Jeg digger også disse kjeksene, supergode med mandler og mørk sjokolade 😉

  Lillian
  July 3, 2018
 3. Disse lagde jeg for første gang i dag. Utrolig gode! Hvordan oppbevarer du kjeksene, og hvor lenge holder de?

  Julie
  August 3, 2018
  • Ja, de er så gode! Oppbevar gjerne i en kakeboks eller lignende. Holder seg en mnd kanskje 🙂

   Linn
   August 3, 2018

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV