Hei på dere!
Sommermodusen har for alvor slått inn og ferietid er rett rundt hjørnet for min del. Denne uken blir brukt til å spikre høstens kurs, foredrag og eventer. Det er fint å ha en plan for høsten klar, det vet jeg mange av dere har etterspurt også. Jeg og Randi la siste hånd på planleggingen i går, i tillegg til litt bryllupsplanlegging. Randi har lang fartstid som stylist før ernæringsinteressen tok overhånd, så det er selvsagt hun som skal gjøre meg fin på bryllupsdagen. Siden jeg jobber stort sett hele juli kjenner jeg på et lite snev av stress, men jeg trooor jeg har kontroll på det meste til den kommende dagen!

Den kommende høsten blir spesiell på mange måter. Ikke bare skal jeg gifte meg i august (og på en etterfølgende bryllupsreise med min kjære), men jeg starter også opp for fullt på Fedonklinikken i Oslo. Hittill har jeg fått god opplæring, så fra og med august vil jeg være i full sving der et par dager i uken! De utfører en del spennende tester, og jobber veldig helhetlig. Noe jeg synes er utrolig spennende. Legene og ernæringsfysiologene jobber tett for å gi pasienten den hjelp og de resultatene de ønsker. Jeg vet jeg kan hjelpe mange med min kunnskap og gleder meg stort til å starte der i august!2011-02-10 23.22.29En foreløpig kursoversikt for høsten kan dere se HER.
En nyhet i høst er et kurs for ungdommer og menn (og kvinner selvsagt) som vil lære å lage sunnere varianter av den klassiske “junk-fooden”. Her vil det bli pizza i ulike varianter, hamburger, kebab og masse annet snadder. Jeg har kalt kurset for “Sunnere junk!” og må si meg noe usikker på navnet. Har dere noen forslag? Det kurset har vært et ønske fra dere i mange år, så dette blir jaggu bra!

Jeg gleder meg til en fin høst, men først litt sommerferie!
Jeg logger at en liten uke og nyter ferietid med familien. Planen er å titte innom jevnt og trutt i løpet av sommeren. Jeg har stadig noen tips og oppskrifter på lur!

GOD SOMMER!