Hei hå!
Hva med en iskald forfriskende grønn og skjønn drikk som både er søt OG full av bra næring til kroppen?Denne drikken er helt perfekt for deg som ikke drikker kaffe. Eller for deg som er som meg, begrenser kaffedrikkingen til maks 2 kopper pr dag. I sommer har jeg laget denne titt og ofte, og det har blitt en deilig favorittdrikk. Matcha te har raskt blitt en favoritt i oppskriftsverdenen på grunn av fargen og for ikke å snakke om næringsinnholdet. Selv en liten ts av pulveret gir vilt mye bra næring til kroppen! Matcha er rik på antioksidanter og skal ha utrolig mange helsebringende egenskaper som å forebygge kreft, fungere anti-aldrende og gi mer energi. Jeg synes pulveret fort kan ta over all smak og smake for mye “gress”, så i mine oppskrifter er det ingen superdose med matcha som gjelder. Jeg vil heller kose meg med en forfriskende drikk som smaker nyyydelig OG få masse bra næring på kjøpet. Enig?
2018-08-08 10.28.17Lyst på oppskrift? 
Et et stort glass trenger du:

Rør matchapulveret ut i 2-3 ss kokt vann. Fyll et glass med isbiter, skvis 1 ts kokossirup eller honning i glasset (og evt steviadråper om du vil ha den ekstra søt og god). Fyll så 3/4 av glasset med mandelmelk og hell opp matchateen. Rør om og drikk med det samme. Så utrolig godt! 2018-08-08 10.27.36Håper det smaker!