Hei sveis!
Vipps var jeg fru Stokstad og har hatt en herlig uke på bryllupsreise i Italia!

Etter en noe hektisk jobbesommer med lite bryllupsfokus gikk de første ukene av august til bryllupsforberedelser. Jeg blir faktisk litt svett av å tenke på alle forberedelsene og all prepping! All ledig tankekraft ble brukt på bryllup og all ledig tid ble brukt på forberedelser som maling av skilter, design av trykksaker, lage kjøreplaner til alle de fine menneskene som hjalp oss under dagen og mye mer. Jeg forstår nå hvorfor mange setter en weddingplanner i sving, for her snakker vi mye jobb! Det er klart jeg kunne satt bort en hel del, men min kreative sjel elsker jo sånt! Uken før bryllupet ble jeg 30år, jeg rakk en bitteliten feiring med nærmeste familie, tok meg litt fri fra jobb for å få alt på stell og var rimelig stresset et par dager før. Jeg er en ganske så rolig person, men en organisator og perfektsjonist til fingerspissene. Jeg hadde nok kontroll på det meste, men ting tar så mye mer tid enn forventet! Dagen før bryllupet var planen en rolig kveld med forloverene mine, men i stedet jobbet vi på spreng hele kvelden og fikk på joggebukse og tok et glass vin først kl.23!

Lørdag 18.08 var en lykkens dag! Selvom været ikke skulle vise seg fra sin beste side og den planlagte utevielsen ble flyttet inn i all hast ble resultatet så ufattelig vakkert! Vi giftet oss inne i en stue med 50 av våre aller nærmeste, masse levende lys og helt magisk stemning! Ikke et øye var tørt og nesten ingen har et bilde fra vielsen. Alle ble helt blåst av banen over den magiske stemningen. Faktisk blir jeg helt på gråten bare av tanken! Festen ble som planlagt HELT fantastisk med alle våre favorittretter samlet i en stor buffét, hjemmelaget bryllupskake som dessert, fantastiske makroner bakt av en veldig flink venninne (sjekk @hverdagsdryss på Instagram!), bartender, drinker, DJ som rocket festen og dansing til langt på natt. Vi kunne ikke drømt om en bedre dag! 40139246_2451009408261416_1128980231617511424_n40209946_837526709970023_5040560256942342144_nTo dager etter bryllupet dro vi til vakre Italia. Vi har levd livets glade dager blant vingårder, god mat, og rolige kvelder med bare oss. Mammahjertet mitt savnet mine to små noe inderlig mot slutten av reisen, og hodet mitt savnet faktisk litt hverdag og jobb igjen! Nå er jeg superklar for en KNALL høst! Vi kicker i gang høsten i dag med gratis online foredrag. Hva er vel bedre enn tonnevis med inspirasjon, tips og råd i disse tider? Meld deg på foredraget HER om du ikke allerede er med! Jeg gleder meg til en super kveld og håper på masse spørsmål og engasjement fra dere! Foredag er så gøy!

God onsdag fine følgere!