EMIL 3 ÅR! HURRA!

Publisert September 2, 2018 // Uncategorized // 4 Kommentarer

I går feiret vi vår fine lille Emil. Ikke hver dag vi har en treåring i hus! Etter bursdagsbarnets ønske ble det frukt, pannekaker og brownies. Jeg fikk fatt i noen kule papptallerkener fra HM med frukttema, blåste opp hvite ballonger som Ellis og jeg tegnet frukt på med tusjer, også sørget vi for at vi hadde rikelig med ferskpresset eplejuice og masse oppskåret frukt. Siden pannekaker er noe  av det treåringen digger aller mest ble det tre varianter, monsterpannekaker, prinsessepannekaker og gule løvepannekaker. Snakk om stas med tre ulike varianter!2018-09-01 11.17.19 En skulle kanskje tro de var proppet med kunstig farge, men spinaten, rødbeten og søtpoteten tok seg av den jobben. Oppskriften på monsterpannekaker finner du her. Vi toppet pannekakene med pæremos, jordbærsyltetøy eller lønnesirup. Super-populært!
Treåringen er som femåringen og som mammaen sin ekstremt glad i sjokolade. Så når de skal velge kake er det alltid brownies. Jeg kan selvsagt ikke være mer enig. Elsk på mørk sjokoladebrownie! Jeg lager ofte en variant av denne.
2018-09-01 12.26.48
Kanskje dere fikk litt bursdaginspirasjon? Alle barnebursdager bør ikke inneholde pølser, godis og gelé 😉

4 kommentarer to “EMIL 3 ÅR! HURRA!”

 1. Supert! Og gratulerer til lille gode <3 Barnas bursdager er så morsomme!
  Og JA til annerledes bursdagsmat. Vi skal feire sønns bursdag straks, og han har bestilt grov snurre-pasta med hjemmelaget tomatsaus, raw cookie-sjoko-mos-kjeks, og is (de fra Bioice), Gleder meg!

  Ragnhild
  September 3, 2018
  • Så herlig! Bursdager er stas, altså! Våre barn er jaggu heldige som får SÅ mye digg! Kos dere masse med bursdag for S! 🙂

   Linn
   September 4, 2018
 2. Gratulerer med flott 3-åring!
  Det så da så godt ut og jeg forstår godt at gjestene koste seg!
  Fantastisk bra jobb du gjør med alt du deler av oppskrifter og inspirerende bilder! Ønsker deg en fin uke.

  Alexandra
  September 3, 2018
  • Tusen takk!
   Og takk for fine ord. Glad jeg kan inspirere og spre matglede 🙂
   Ha en fin uke du også!

   Linn
   September 4, 2018

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV