Hei sveis!
I skrivende stund er vi (jeg og min kjære venninne Iselin) på plass i sør-Sverige. Nærmere bestemt på Vallåsens Vertshus, et koselig lite familiedrevet vertshus med fokus på vellvære, natur, selvdyrk, økologi og yoga. Værelsene er fulle av sjarm som resten av området. Vi var på plass i går, og i dag har vi bare hygget oss med forberedelser til innrykk av fine deltakere i dag, samt fått oss en liten tur i skogen. Nå straks venter velkomst og yoga, før en bedre vegetarisk middag i restauranten her. Dette kommer til å bli en sabla bra helg!2018-09-21 12.07.022018-09-21 12.29.312018-09-21 12.31.57Alle deltakere får fine goodiebags sponset av fantastiske SOMA. De er fylt til randen av alle mine favorittprodukter, heldige deltakere!

I morgen venter en dag med fler yogatimer, foredrag og matkurs, snopworkshop og masse deilig mat. Det er så stas å få muligheten til å arrangere dette!