PANNEKAKEFROKOST

Publisert September 29, 2018 // PANNEKAKER/LAPPER // Legg igjen en kommentar

Hos oss blir det pannekakefrokost både 1 og 2 og 3 ganger i uken. Hver gang jeg gir surdeigsstarteren min mat tar jeg av en liten slant som jeg blander med havregryn, mel og vann. Dagen etter mikser jeg i resten av ingrediensene og steker pannekaker i en fei. I dag var det ekstra stas med pannekakefrokost, vi har nemlig hatt frokostgjester på besøk. Vipps var det fire små rundt frokostbordet som mumset pannekaker og drakk hjemmelaget sjokolademelk. Superkoselig start på dagen!2018-09-29 10.25.332018-09-29 10.26.15Oppskrift på små surdeigspannekaker finner du her. Har du ikke surdeigsstarter for hånden finnes det flust av pannekakeoppskrifter her på bloggen som bør testes. Eks monsterpannekakene, bananpannekakene eller quinoapannekakene.

Ha en nydelig lørdag!

Ingen kommentarer to “PANNEKAKEFROKOST”

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV