//reklame

Det beste med høsten er gåturer i skogen med gjengen min. Aller helst med noe godt i matpakka og kanskje litt ekstra kos på lur. Forrige helg var vi på langtur med snippsekken full av mat og drikke. Når høsten viser seg fra sin beste side, må den virkelig utnyttes! Håper denne helgen blir like bra, så vi kan kose oss masse utendørs!Heldige gutta mine har fått seg nye fine matbokser og drikkeflasker i stål fra nettbutikken Levlogisk. Det er de fineste matboksene jeg noen gang har sett! Jeg har lenge hatt et prosjekt om å prøve redusere plastbruken. Jeg bruker bivokspapir i stedet for plastfolie og bytter ut plastboksene med stål litt etter litt. Barna har en hel skuff full av barneservice, matbokser, kopper og flasker. Alt er selvsagt i plast. Jeg ble derfor over meg av begeistring når jeg kom over disse superfine matboksene i stål. De finnes med ulikt dyremotiv og farger. Drikkeflaskene finner du herHva matboksene fylles med avhenger av hva jeg har for hånden. Ofte inneholder de pannekaker eller potetlomper med fyll. Favoritten til barna er nøttesmør, aller helst hjemmelaget mandelsmør, men peanøttsmør er også en favoritt. Jeg har alltid litt farger i matboksene, og prøver unngå at det bare blir frukt. Litt grønnsaker trenger de små kroppene! Nå har de blitt så store at jeg har forklart de at kroppen trenger litt gladmat til hvert måltid for å fungere som den skal, og det har resultert i at de stort sett spiser opp det de får servert.

Nyt helgen, fine følgere!