Hei sveis!
Så var det fredag igjen! Hos oss bor det to små og en stor sjokoladeelsker. Gutta mine elsker mørk sjokolade, og når de får velge fyller de helst godteposen med bare sjokolade. De elsker heldigvis den helt mørke som dog stort sett er det vi har i hus. Kinderegg er en fin barndomsfavoritt og noe jeg vet også gutta mine digger. Men jeg synes sjokoladen er for søt og plastlekene inne i kinderegget blir bare “tulleleker” som ikke blir brukt.  Jeg ble derfor over meg av begeistring når jeg kom over disse “kindereggene”.Altså, her snakker vi sprudlende sunne kinderegg! Supersøt boks med en byggeleke og fire små ruter med rågod økologisk sjokolade søtet med kokossukker og mildnet med litt kokosmelk. Dette var SÅ stas for mine to små! Jeg fikk sniksmake en liten bit og sjokoladen var like god som den ser ut. Hurra for superbra “kinderegg” til kidsa!
Tips!
Disse passer perfekt i julens pakkekalender! Det finnes 18 ulike dyr som kan bygges. Vipps har man 18 gaver i kalenderen 😉 Jeg skal i alle fall hamstre noen til guttas pakkekalendere! Jeg oppdaget nå at Levlogisk har “kjøp fire, betal for tre” på disse, bruk koden KINDEREGG. Jeg elsker når jeg kommer over skatter som dette!