BOKHVETEWRAPS

Publisert October 9, 2018 // FROKOST, LUNSJ, PANNEKAKER/LAPPER // Legg igjen en kommentar

Hei sveis!
I dag vil jeg dele en wrapfavoritt jeg ofte lager meg til lunsj. Den smaker nydelig med all slags fyll og er like god nystekt som etter noen timer wrappet sammen i matpakka. Disse er naturlig glutenfri, rike på næring og er et fint alternativ til wraps, lomper osv.Til ca 4 pannekaker trenger du:

  • 2 dl bokhvetemel
  • 2,5 dl vann
  • En neve revet ost (kan sløyfes)
  • en klype salt

Bland sammen mel og vann til en jevn røre. For litt mer crispy wraps kan det tilsettes en neve revet i røren. Stek i litt smør, lag de aller helst så tynne som mulig. Røren kan også tilsettes et egg, men det er ingen nødvendighet. Fyll med ønsket fyll. Eksempel pesto, salat, litt ost og spekeskinke, NAM!Kanskje dette er noe for matpakken i morgen?
Iskaffen er en fast følgesvenn, oppskriften på den er her!

Ingen kommentarer to “BOKHVETEWRAPS”

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV